2022-10-31
之前朋友同老公食過話正!所以一早book 定位去肉浦團打邊爐慢慢吹水!由於我哋都係媽媽,唔可以太夜反屋企😹😹所以五點幾就開始我哋嘅晚餐🤪由於未到放工時間,人流唔多~呢三年餐飲業都好艱難,我哋都係時候多d幫襯食肆♥️呢啲火鍋店好有特色😹😹見到個名已經知啦,而且menu,餐廳內的裝修都係動漫設計🤪令你更加relax, 忘記反工嘅壓力🤣我哋揀咗m 5 和牛放題$368,而且而家做緊promotion只需要加$20就可以食到A4 和牛set!! 真係超值!有時去食放題d牛肉只係頭兩碟靚,但係呢間唔會咁!食到尾牛肉質素1⃣️樣掂!而且佢仲有七種唔同的部位比你揀,岩哂識食的你!包括有A4和牛後腿肉;A4和牛肩胛肉眼;A4和牛牛展;A4和牛牛五花;A4和牛牛胸片;1++韓牛後腿肉~每種都係豐富脂肪分布,好有牛脂的香口,唔同部位唔同口感!但都係味道一流!對和牛有要求嘅一定要試一試👍👍👍回頭和牛火鍋店🤤🤤🤤期待下次再黎
呢三年餐飲業都好艱難,我哋都係時候多d幫襯食肆♥️