2022-05-13 55 views
近排喺旺角返工,知道有間好好食嘅火鍋放題,一定要喺度推介一下,價錢又低,食物質素又好。有好嘢一定要分享。肉浦團火鍋放題專門店,地址係旺角戲院附近。呢度個午市套餐非常抵食,幾十蚊60分鐘任飲任食,性價比好高,而且非常整潔,火鍋配料好多選擇,全部都係任食。最啱就係食得之人。飲品方面全部都係自助形式,有10幾種選擇,餐廳都非常細心,旁邊有啲唔凍嘅飲品可供選擇,呢度嘅烏冬同埋辛辣麵都係任食,好少喺火鍋放題見到有辛辣麵食,真係正。安格斯牛頸脊,牛肉色澤非常新鮮,而且脂肪分布均勻,入口有好香嘅牛肉味,加上少少牛肉脂肪,令到牛肉味更加香濃,肉質方面牛肉非常嫩滑,自己比較鍾意食牛,一個人最少食佢10碟。澳洲M5和牛 牛肉比較嫩滑,牛肉香味比牛頸脊更加重,基本上去火鍋放題好少食到咁高質素嘅牛肉,真係好好食。越南虎蝦,蝦嘅size都好大,而且蝦肉非常爽口彈牙,食得出係好新鮮,淨係食蝦都值回票價。北吉廣島蠔 ,好鮮甜美味,而且仲係好大隻,每一隻蠔都食到新鮮嘅味道,仲要係爽口 ,真係冇得頂呀。出面嘅配料有幾十種,蔬菜全部都係好翠綠,好耐未試過咁滿足,喺旺角可以搵到一間性價比高,食物質素又好嘅火鍋放題。好值得推
肉浦團火鍋放題專門店,地址係旺角戲院附近。
出面嘅配料有幾十種,蔬菜全部都係好翠綠,好耐未試過咁滿足,喺旺角可以搵到一間性價比高,食物質素又好嘅火鍋放題。好值得推介,一定會經常嚟食。
2022-05-13 34 views
今日食火鍋放題去咗肉蒲團,揀咗“團”餐, 有唔同種類嘅牛肉,豬肉,雞肉,廣島蠔,虎蝦同魷魚仔!  仲有自助吧任選! 😋 先來一個牛肉拼盤牛小排肉,牛五花肉,安格斯牛頸脊,牛板腱夠新鮮,都係細心揀選過嘅高質嘅牛肉!🤩 至於肉丸,種類繁多! 有香芋貢丸,泡菜豬肉丸,芫茜雞肉丸等等, 總有一樣會鍾意的!😍 海鮮類有生蠔同虎蝦, 生蠔夠大隻肥美, 虎蝦新鮮夠彈牙! 👏🏻 鹿兒島黑豚肉夠淋身, 梅肉偏瘦,但夠嫩滑,一啲都唔鞋! 😋 蔬菜類有很多選擇,有莧菜,白菜仔,菠菜,旺旺菜,金菇,同生菜! 所以想食得健康啲都冇難度!😍 飲品就有而家好受歡迎嘅OOHA, 同其他一般牌子嘅飲品都有👍🏻

先來一個牛肉拼盤
牛小排肉,牛五花肉,安格斯牛頸脊,牛板腱
夠新鮮,都係細心揀選過嘅高質嘅牛肉!🤩

鹿兒島黑豚肉夠淋身, 梅肉偏瘦,但夠嫩滑,一啲都唔鞋! 😋

2022-05-12 1274 views
疫情放寬返,即刻約朋友去旺角行街睇戲,去旺角百老匯睇完戲我有啲肚餓即刻去OpenRice望吓附近有咩好野食,見到喺百老匯附近有間好吸引嘅打邊爐放題即刻去試吓,係百老匯戲院行過去都唔使3分鐘,掂肉浦團火鍋放題,地址喺通菜街1A ,威達商業大廈2樓。喺門口見到幾個套餐價錢都幾合理,因為好耐冇出街打邊爐,特登叫個多D好嘢食嘅餐。 團餐餐廳嘅座位非常舒適,而且十分整潔,值得一讚坐低店員俾個QR code自己可以order牛肉,海鮮,全部都係任食。火鍋放題醬料都係自己出去調配,有十幾二十種選擇仲要係好整潔,值得一讚食物方便,安格斯牛頸脊,肉質非常嫩滑,而且牛肉味香,肉質鮮甜,入口即溶。無論色澤同味道都食得出牛肉係好新鮮薄切封門柳,肉質比較林,多汁澳洲M5和牛牛肩胛,呢個係一定要試,牛肉味非常香肉汁都比較多,食到停唔到口, 肉同脂肪比例非常平均我哋不停咁叫,佢上牛肉嘅速度都好快,對比其他火鍋放題,簡直係非常滿意牛五花腩,帶有少少脂肪,令到味道更加突出,爽口得嚟又有油香。英國牛肋骨條.牛肉香味最重,而且肉質比較有咬口食咗啲主菜,行出去仲有好多火鍋配料俾你,任揀任食,而且配料都係好新鮮,非常掂。生蠔雖

肉浦團火鍋放題
地址喺通菜街1A ,威達商業大廈2樓。

餐廳嘅座位非常舒適,
而且十分整潔,值得一讚

火鍋放題醬料都係自己出去調配,
有十幾二十種選擇
仲要係好整潔,值得一讚

薄切封門柳,肉質比較林,多汁

澳洲M5和牛牛肩胛,
呢個係一定要試,牛肉味非常香
肉汁都比較多,食到停唔到口, 肉同脂肪比例非常平均

牛五花腩,帶有少少脂肪,
令到味道更加突出,爽口得嚟又有油香。
英國牛肋骨條.牛肉香味最重,
而且肉質比較有咬口

食咗啲主菜,行出去仲有好多火鍋配料俾你,任揀任食,
而且配料都係好新鮮,非常掂。
生蠔雖然不是太大隻,
但是非常新鮮
而且清洗得非常乾淨
食落有蠔嘅鮮味
又唔會腥😆
虎蝦非常大隻,用竹籤穿起來,令客人容易方便進食,蝦肉非常爽口,彈牙,又夠晒新鮮

食到最尾仲有一件朱古力蛋糕作為甜品
呢一餐食到飽飽的
非常滿足
下次去開旺角,一定會再嚟幫襯。
  • 北吉廣島蠔
呢間火鍋放題好值得去☺️😍原本以前都覺得牛大人最正🙈但食完呢間就冇再去牛大人了🤣🤣叫咗$298個set,呢間啲牛肉有好多款💕例如安格斯牛小排、澳洲M5和牛牛肩胛、安格斯牛頸脊等😍😋😋😋
2022-01-01
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
外裙肉
2022-05-11 23 views
對上一次打邊邊都唔記得左幾時,今日甘岩清假老婆要求食麻辣火鍋,中午去到呢間餐廳見到有藥膳醉雞鍋老婆又想食,甘就決左要一個鴛鴦鍋滿足下老婆欲望啦!中午有四個放題選擇,分別係肉浦團盛,甘我地揀左「團」,「團」有接近20款豬牛海鮮選擇,食肉獸岩哂肉類scan QR點餐,其餘丸、蔬菜菇類就係自助吧拎 先講講湯底麻辣牛肉湯底夠麻夠辣😋藥膳醉雞有濃濃花彫酒香同大量杞子老婆可以養生地打邊爐餐廳好貼心 會先將每款肉類上小小比我地試下 睇下邊款鐘意食 就叫邊款 仲會有牌仔標示 以便我地分辨每款牛味道都各具特色 油脂分布都好平均好靚個人最鍾意澳洲M5和牛肩胛同鹿兒島黑豚肉😋推薦海鮮方面 推薦越南虎蝦同蝦滑虎蝦蝦肉彈牙👍🏻 ,呢間放題真係唔錯,愛牛者一定要黎試試

肉類scan QR點餐,其餘丸、蔬菜菇類就係自助吧拎

先講講湯底

澳洲M5和牛肩胛
同鹿兒島黑豚肉😋推薦
海鮮方面
推薦越南虎蝦同蝦滑
虎蝦蝦肉彈牙👍🏻 ,呢間放題真係唔錯,愛牛者一定要黎試試

2022-05-05 54 views
今日黎到旺角呢間 肉浦團火鍋放題🤩 朋友話想試下 一上到去就見到大大個AL起門口迎接你啦😆 店員好好好快就安排咗我哋入去坐啦~ 坐低就俾咗個QR code我哋自助點餐 點完QR code就出咗去拎自助吧既野啦😛飲品有好多選擇 仲有lolo既OOHA🤣熟食區有麥樂雞同埋炸魚皮調味區、蔬菜類、同埋丸類都有好多選擇👏🏻 湯底方面我哋想試兩隻味就揀咗鴛鴦鍋 係藥膳醉雞湯同埋麻辣牛肉湯🤩藥膳醉雞湯底嘅醉雞同埋湯係分開上 我試咗個湯係甜甜地幾特別 之後放埋啲雞落去 淥熟咗之後就即刻食 係好滑架😍麻辣牛肉湯嘅辣度啱啱好 又唔係死辣 裏面仲有啲牛肉片都幾滑 成個湯都好香👍🏻 上完個鍋就上咗一盤打卡嘅牛肉🤩啲乾冰令到佢煙霧離漫真係好適合打卡😛 好欣賞佢有唔同嘅名牌去幫客人分辨唔同嘅牛肉 而每一種牛肉有兩塊 可以俾我哋試咗覺得邊一種係喜歡嘅 就可以再嗌多啲👍🏻 北吉廣島蠔好新鮮冇雪味 用邊個湯底淥都好味越南虎蝦大大隻 肉質彈牙 淥完都唔會淋晒牛滑蝦滑 全部都好滑好有膠質好好味😋 牛肉方面我哋就試咗 牛五花腩 牛板腱 安格斯牛小排 澳洲M5和牛肩胛 特別推薦係牛小排😋😋 豬肉方面我哋就試咗 豬里脊肉 鹿兒島
店員好好好快就安排咗我哋入去坐啦~

坐低就俾咗個QR code我哋自助點餐

點完QR code就出咗去拎自助吧既野啦😛
飲品有好多選擇 仲有lolo既OOHA🤣
熟食區有麥樂雞同埋炸魚皮
調味區、蔬菜類、同埋丸類都有好多選擇👏🏻

上完個鍋就上咗一盤打卡嘅牛肉🤩

北吉廣島蠔好新鮮冇雪味 用邊個湯底淥都好味
越南虎蝦大大隻 肉質彈牙 淥完都唔會淋晒
牛滑蝦滑 全部都好滑好有膠質好好味😋

特別推薦係牛小排😋😋

豬肉方面我哋就試咗 豬里脊肉 鹿兒島黑豚肉 同埋俄羅斯豬梅肉 三個都好食又唔會韌 特別推介就係鹿兒島黑豚肉👍🏻

私心推介 小龍水餃細細隻啲肉又幾好食
冰菜真係第一次食原來好爽口 啲冰黐住條菜 又幾得意🤣
同埋香芋貢丸 入邊啲芋泥會爆出黎 好正🤩

佢啲肉切得好薄 基本上淥一陣就已經食得 仲要佢個湯底係唔使加其他調味都已經夠味😌👍🏻

食到最後就有一個甜品作為一個結尾 雖然已經食到好飽 但見到個蛋糕好精緻又有啲吸引🙈 朱古力蛋糕 蛋糕濕潤 個cream都打得唔錯 都OK😇

整體來講 呢間肉浦團火鍋放題 環境舒適 服務態度好 湯底幾特別同有誠意 自助吧款式選擇多 肉類都係好多選擇 一定會再嚟食🤩
很久沒有打邊爐晚市堂食,今次來到旺角新開張的台式火鍋店,大家提前一日在openrice訂座可享有85折,真係超抵!不過想即日食的朋友都可享openrice 88折,記得提前打電話去問喇!———————————————-店內醬汁配料有很多選擇,你想到的都有!沙茶醬味也十分香濃👍🏻以下總括一下值得一試的食品👇🏻雞子🌟平時雞子都小小粒,但這裡的雞子比肉丸大!!比湯匙大!十分足料!生蠔🌟放題邊爐要做到新鮮已經不容易,這裡的生蠔還是又大又新鮮,就算熟後也不會縮水變蠔屎🤣牛骨髓🌟第一次見牛骨髓在火鍋店,與想像的味道一樣,有很香骨髓味,值得一試👍🏻👍🏻肉類比較推薦🌟澳洲M5和牛🌟牛格斯牛小排🌟兩個都是牛味很濃郁,而且很好入口,不會覺得有渣會硬👍🏻是比較軟嫩的牛肉,不過第一輪的肉會比較漂亮,可能是有挑選過~整體來說是比較划算的火鍋,不過有生根有炸魚皮,但就沒響鈴,如果能加上就更完美了!麵類也有辛辣麵、出前一丁、烏冬麵選擇也算很多。值得一提店員上菜5分鐘內,收盤加湯也十分主動,值得加分👍🏻👍🏻————————————————環境:👅👅👅👅👅食物:👅👅👅👅👅性價:👅👅👅👅👅服務:👅👅👅👅👅

———————————————-
店內醬汁配料有很多選擇,你想到的都有!
沙茶醬味也十分香濃👍🏻

• 北吉廣島蠔
  • 雞子
  • 牛骨髓
2022-05-03 46 views
午市去食火鍋,有幾個任食餐,揀咗中上價位嘅團套餐$198/位,有多款肉及海鮮。湯底揀咗昆布清湯,有好多昆布及豆腐。自助區布好多蔬菜、丸類、腸等任食,飲品亦有好多選擇。拎咗麥樂雞及炸魚皮,都好脆!肉類會先上一碟,有幾款肉。用上乾冰效果,幾靚!肉每款有一至兩片,食少少試下唔錯!我哋樣樣叫咗啲,好豐富。有安格斯牛小排、澳洲M5和牛牛肩胛、薄切封門柳、安格斯牛頸脊、英國牛肋骨條、鹿兒島黑豚肉、豬面頰肉、北吉廣島蠔、雞子、小籠水餃🥟、蝦滑。肉類款式多,豬面頰肉爽口。牛肉方面我推介安格斯牛小排,肉質肥瘦適中,牛味幾香。第二款我會推介澳洲M5和牛牛肩胛,牛味重,肉質實面不「鞋」口。薄切封門柳、英國牛肋骨條都切得較少片,容易食。另外蝦滑算幾彈牙。$198/位呢個價錢咁多嘢食,點都抵啦!

拎咗麥樂雞及炸魚皮,都好脆!

薄切封門柳、英國牛肋骨條都切得較少片,容易食。

另外蝦滑算幾彈牙。$198/位呢個價錢咁多嘢食,點都抵啦!

2022-05-03 57 views
味道😋😋😋🌗環境😋😋😋😋服務😋😋😋😋衛生😋😋😋😋抵食😋😋😋😋今日又落雨,又凍凍地!最岩打邊爐啦,我地一行4人搵左間放題火鍋黎食!一去到門口就已經見到Anson lo 棟左係到😍😍 @ansonlht 要同佢瘋狂打卡😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍佢有4個唔同set,我地揀左$298 嘅set,食物種類多d,因為有2個百幾蚊嘅野食食物種類少d,當要只係過下口癮,唔需要話唔同款肉類就緊係揀百幾蚊個set啦啦!佢有7款湯底可以揀,如果想鴛鴦湯就加$50,我地揀左壽喜燒湯底,佢每人都會跟隻蛋嘅!上開始佢會上左個肉盤先,放得好精緻,打卡一流!牛肉唔差,但海鮮就麻麻地,叫左1次就冇落單了。另外,壽起燒湯底太甜,甜到食咩都係得個甜字。。可能係我口味問題啦。。。🤣最後佢會有甜品送,次次唔同,今次係朱古力卷蛋同Tiramisu,但個Tiramisu好似普通嘅蛋糕咁,唔講係唔會知Tiramisu🤣整體黎講,質素還可,不過如果我再返黎食嘅話我諗我都係揀返百幾蚊就算,因為我食量細,2小時任食,我食左9個字都已經飽,我地 fd可以食到尾。。。
味道😋😋😋🌗
環境😋😋😋😋
服務😋😋😋😋
衛生😋😋😋😋
抵食😋😋😋😋

牛肉唔差,但海鮮就麻麻地,叫左1次就冇落單了。

2022-04-30 67 views
肉蒲團鐘意打邊爐嘅朋友可能會失望喇 原本見到間野啲牛冒哂煙咁 自助配料幾豐富 丸類唔係常見嗰啲 啲菜又新鮮又唔常見嘅冰菜任夾 諗住實有驚喜啦 點知嗌麻辣牛湯底個湯底乜味都冇 麻辣淨係得辣椒油味🥲煮咩都好似過熱水咁熟食除非好餓 唔係都唔建議試值得讚下係牛肉幾有牛味 雞子好大粒 蠔唔腥 蝦都新鮮仲有教主代言嘅無糖汽水任飲👍🏻不過打邊爐好緊要嘅湯底真係差啲 希望淨係麻辣湯做得唔好 其他係有味啦🥲唔睇重湯底嘅朋友都值得去試下
肉蒲團

鐘意打邊爐嘅朋友可能會失望喇

熟食除非好餓 唔係都唔建議試

值得讚下係牛肉幾有牛味 雞子好大粒 蠔唔腥 蝦都新鮮
仲有教主代言嘅無糖汽水任飲👍🏻

唔睇重湯底嘅朋友都值得去試下

2022-04-27 57 views
肉浦團火鍋放題旺角地鐵站5分鐘就到, 有一座較新嘅商業大廈, 搭lift上樓就開展放題午餐。座位寬敞,裝修和燈光適中,感覺舒服。先揀湯底昆布湯同埋芫荽湯,芫荽湯幾有心事,將芫荽磨茸,湯底綠綠地色但好香。套餐有四款,牛的各部齊全,如美國牛肋條,五花腩肉,薄切封門柳,安格斯牛腱肉,牛板腱肉,牛肩胛肉,我最喜歡牛肋條及薄切封門柳,肉質香濃濕滋。豬方面有鹿兒島黑豚肉,豬面 頰肉,五花腩肉,豬梅肉, 賣相吸引,海鮮有北吉廣島蠔,越南虎虾,魷魚仔。 種類數之不盡 ,自助吧有各式丸子,四種蔬菜,包裝麵食,飲品,最後一定要食星級捲蛋糕。 總括來說價錢合理, 不妨一試

打邊爐集中點當然是旺角,今日就揀左新開冇耐既肉浦團火鍋料理,聽個名都知有好多款肉提供🤣有四款套餐,分別是肉、浦、團、盛,價錢由$198-$448,設有自助吧,都幾乾淨企理👍🏻眼見都超過20多款丸類和蔬菜,比較少見台灣腸、芋泥丸、泰式辣蝦丸旁邊亦有炸魚皮同麥樂雞,唔夠飽仲可以攞麵食,有辛辣麵同烏冬坐底好快店員就送上熱湯,我就揀左藥膳醉雞鍋,雞份量都不少,仲有一盤例牌牛肉,有乾冰加持霸氣十足😆每款有2片,樣樣都可以試下醉雞真係冇叫錯,好滑同埋酒味都幾濃,煮到最後就唔會覺得好老,仲叫左蝦虎蝦同廣島蠔,兩樣都有再encore😋蠔淥完都唔會縮到好細隻,幾飽滿,蝦幾新鮮,食落爽口,口感不錯

旁邊亦有炸魚皮同麥樂雞,唔夠飽仲可以攞麵食,有辛辣麵同烏冬

2022-04-21
$200 (Lunch)
2022-04-21 57 views
雖然仍未開放晚市,但已經急不及待約好姊妹出嚟食返餐,因為想慢慢傾慢慢坐,所以就揀咗呢間肉浦團火鍋放題,餐廳門外已經有男神歡迎我哋。餐廳內環境寬敞又夠開揚,讓食客坐得舒服。放題任食由$198起,可以食足90分鐘。仲有午市定食+自助吧放題,啱晒食量一般嘅朋友。自助區有好多唔同嘅丸類,有啲都幾特色,同埋佢嘅丸類都係屬比較高質嘅貨色。蔬菜類都有好豐富嘅選擇,仲有比較少見嘅羽衣甘藍同冰菜。出前一丁屬基本嘢,而最正係有辛辣麵!飲品選擇亦都豐富,仲有佢哋自家製嘅冷泡茶。調味料區亦都一應俱全,除咗打邊爐一定要有嘅豉油之外,仲有麻醬、麻油、辣油、花椒油、柚子醋、沙茶醬,真係好一個混醬。身為港女當然最注重養生,所以我哋揀咗藥膳花雕醉雞湯,鍋底一上枱已經聞到濃濃嘅藥膳酒香。然後我哋就揀咗「團」餐,首先會有首輪牛肉拼盤,入面有「團」餐級別先有嘅封門柳、牛小排、澳洲M5和牛牛肩胛,另有其他牛肉,個人就特別推介封門柳,encore咗好多次。另外仲推介越南虎蝦,餐廳已經將一隻隻蝦串起,非常方便,肉質亦都夠彈牙,打邊爐就最啱食。
餐廳內環境寬敞又夠開揚,讓食客坐得舒服。
放題任食由$198起,可以食足90分鐘。
仲有午市定食+自助吧放題,啱晒食量一般嘅朋友。
蔬菜類都有好豐富嘅選擇,仲有比較少見嘅羽衣甘藍同冰菜。
出前一丁屬基本嘢,而最正係有辛辣麵
飲品選擇亦都豐富,仲有佢哋自家製嘅冷泡茶。
2022-04-21 53 views
沒走單也沒扣起數量,叫幾中黎幾多,藥膳湯有好濃中藥味,唔係講笑,壽喜燒是最愛,肉類質素,種類,又多又靚,最欣賞頭盤出來時,各類牛肉也有,讓你試完那個喜歡,然後慢慢加單,每次都吃到飽,吃到大滿足,首推當然係封門柳,午肩衣滿質感,肉食恐龍叫極唔厭,大家不妨試試,凍櫃配菜亦很多選擇,半菜半肉獸也能吃到飽,飲品類是比較少的,主流幾種汽水,然後一些樽裝茶類,唯獨缺大路的烏龍茶,甜點是比較特別,一小塊的芝士蛋榚,老實說,吃肉都吃飽了,怎能吃得下蛋榚…,除這兩項比較弱,真係無得輸
2022-03-21
$180 (Lunch)
  • 封門柳
2022-04-20 1195 views
原來係妹記隔離開咗間新嘅火鍋店😍個名都型過人!係門口已經大大個anson lo迎接你啦正呀!!!見佢其實裝修得幾好!好整齊同乾淨👍🏼亦好多打卡位同抵死又好笑嘅字句🤣🤣一坐底佢會比QRcode你,你可以係入面叫肉!!眼見就咁牛肉都超過6款,有唔同位置嘅牛,豬都有成4款,雞就有2款,海鮮有2款!!第一次食放題咁多選擇㗎,好特別!好抵食!!平時自己係屋企打邊爐都無咁多特別嘅牛肉咼!!👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼讚!所以話食肉獸必到!啲牛好新鮮!!而且一黎到,店員就送上一個超啱打卡,又寫咗一啲牛名係上面嘅牛肉盤!!一般放咗一陣間就變咗仙境😚好新鮮嘅體驗👍🏼第一次見到好靚架!!超啱打卡!我哋叫咗個藥膳湯仲有好多醉雞肉,超嫩滑!!!係可以食得同好食嘅!!其中有幾款牛係encore咗無數次!牛小排同封門柳!!Oh oh Oh!!真係好好味好重牛味,同小小肥令成個咬口好正!就咁睇多次相,都仲係覺得牛嘅質素真係好得!!!最貼心係每個牛都有個排,我知自己食緊咩🤣🤣好好嘅服務,而店員亦十分主動倒湯同執碟,行動力十足!仲有丸可以俾你係外面自己拎!!好有誠意!!!啲丸高質過人,食得出就算係最普通嘅墨魚丸都唔係街邊$36磅個
一坐底佢會比QRcode你,你可以係入面叫肉!!
我哋叫咗個藥膳湯仲有好多醉雞肉,超嫩滑!!!
係可以食得同好食嘅!!
其中有幾款牛係encore咗無數次!
仲有丸可以俾你係外面自己拎!!
好有誠意!!!啲丸高質過人,食得出就算係最普通嘅墨魚丸都唔係街邊$36磅個啲。佢仲有台灣黑椒腸,芋泥包心貢丸,芥末包心貢丸,泰式辣醬魚餅,魚腐!!好得!!就咁食丸,都好開心!
菜亦好新鮮!!

飲品方面,除咗有自家製嘅茶類飲品,仲有新出嘅ooha 🤣🤣梗係唔放個機會一次過飲晒啦!!原來白土烏龍茶係最正!!

最後店員會送上是日蛋糕,我今日係朱古力忌廉蛋糕!!好食!!應該係日本個啲!!

overall以lunch $200唔洗一個人係性價比非常之高!!仲要啲食材好有誠意,特別係牛肉一定要點黎試齊先再叫自己鐘意,同普通放題邊爐有分別嘅地方!絕對值得encore!!!👍🏼👍🏼

• 牛小排