味火鍋 (雅仕洋樓)

Yum Hotpot (Ashley Building)
2024-10-28 3106 views
又俾🐧 發現咗一間勁高質嘅任食火鍋🤭 只需每位$359, 就可以由夜晚6 點食到零晨1點😆 食足7 粒鐘超級抵玩😈 套餐包精選頭盤、鴛鴦湯底、皇牌火鍋拼盤同埋多款火鍋配料任點🤩 包尾仲每人送一客Movenpick 雪糕😘 真係超級豐富☺️ 頭盤🐧 就㨂咗超級邪惡嘅芝士焗波士頓龍蝦😈 龍蝦大大隻超級肥美😚 上面淋滿香濃嘅芝士醬汁,食落鹹香又鮮美🤗 龍蝦肉爽滑彈牙,啖啖肉勁滿足👍 湯底就㨂咗鮮蕃茄豬骨濃湯鍋同埋日式豆乳海鮮鍋🤤 湯底份量十足勁多配料🤭 濃郁嘅香氣超級誘人🥰 用黎滾煮肉肉超級夾✅ 皇牌時令海鮮拼盤❤️ 採用嘅海鮮係每日由專員負責採購,保證新鮮😚 內有蟶子蝗、北海道大元貝、龍躉、海蝦、鮑魚等多款名貴海鮮😋 除此之外,仲有自家製嘅手打墨魚丸同埋手打蝦丸👍 超級吸引🤗 牛魔皇🐮 美國安格斯牛肉拼盤勁正😈 裡面包含超美味嘅手切牛小排、牛肩胛同埋牛板腱🤭 全部色澤亮麗,油花均勻😘 牛味又濃又香,大大塊勁滿足🤗 其他火鍋配料可以透過QR code 下單👍 款式有幾十種之多🤩 每樣食一粒都飽飽🤭 好鐘意佢俾你逐粒丸逐粒餃子咁叫✅ 可以每樣食d 唔怕浪費🤝 飲品可以自己係凍櫃攞👍 經典款式,茶飲

飲品可以自己係凍櫃攞👍 經典款式,茶飲、汽水、啤酒、果汁應有盡有😚 比較特別係佢哋有玻璃樽裝汽水🥰 一定要飲返枝😘

最後每人送一客Movenpick 雪糕☺️ 超級滿意大滿足喲🌟
Dinner
打邊爐引誘發作啦,今次食好啲,一於去之前去過嘅味火鍋無限時任飲任食 最長可以食足7小時 首先去飲品櫃攞啲支裝汽水 其他店好少有而且係任飲首先有五部曲 第一步曲頭盤 揀咗最鍾意嘅芝士焗龍蝦 黑松露芝士焗蠔做頭盤 兩款都充滿芝士,焗鹹香非常惹味 第二部曲揀湯底火鍋湯底揀咗薯仔蕃茄濃湯拼豆乳海鮮特別鍾意薯仔蕃茄湯 非常濃郁嘅蕃茄味第三部曲再嚟過海鮮拼盤鮮蝦鮑魚龍躉片蠔等等乜都有啲又新鮮又豐富牛魔王安格斯牛肉拼盤高級靚靚牛肉部份太好啦第四部曲火鍋配料,任點任食自家手工包餃好精美而且有特別火鍋店少見嘅鮮淮山仲有我最鍾意嘅紫菜響鈴第五部曲靚靚Movenpick雪糕一杯作甜品完美的一餐 飽飽味火鍋 (雅仕洋樓) (尖沙咀)尖沙咀亞士厘道12-14號雅仕洋樓地下D號舖及1樓#尖沙咀美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅遊 #香港必喝 #尖沙咀探店 #香港放題 #香港好去處 #尖沙咀推薦食品
打邊爐引誘發作啦,今次食好啲,一於去之前去過嘅味火鍋
無限時任飲任食 最長可以食足7小時
第五部曲
靚靚Movenpick雪糕一杯
甜品
完美的一餐 飽飽

火鍋 (雅仕洋樓) (尖沙咀)
尖沙咀亞士厘道12-14號雅仕洋樓地下D號舖及1樓

6 day(s) ago 0 views
味火鍋 (雅仕洋樓) (尖沙咀)$359@1人食齊火鍋5步曲,無限時任飲任食7小時。叫齊朋友食飯吹水啦。一坐低連嘢食都未揀,已經送上3小碟前菜:椒鹽雞軟骨、中華沙律、海蜇。精選頭盤可以五揀一。黑松露芝士焗生蠔/佛跳牆/芝士焗龍蝦/雞煲/酸菜魚我哋揀咗雞煲,雞件厚肉大件,啖啖肉微微辣,充滿着香菜醬料嘅香味。幾好食。食完頭盤就會打邊爐。鴛鴦湯底唔洗另外加錢,所以叫咗鴛鴦麻辣拼豬骨。兩款湯底都好好食。湯頭裏便嘅配料好豐富,海鮮拼盤會按照人頭安排份量。全部海鮮都好新鮮,鮑魚大大隻仲識得郁。北海道大元貝鮮甜、自家製手打墨魚丸同蝦丸好有驚喜,肉質飽滿彈牙。牛魔王美國安格斯牛肉拼盤有手切牛小排、牛肩胛、牛板鍵,肉嘅份量啱啱好,夠食又唔會太多。最鍾意手切牛小排帶點牛嘅脂肪,肉味香濃。呢度嘅超甜粟米竟然係用咗白粟米。超好食。仲有好多任食嘅嘢食,餃子類型肉類菜類應有盡有。飲品櫃好豐富唔同嘅茶類果汁同埋酒都有。最尾食埋個雪糕真係大滿足。
火鍋 (雅仕洋樓) (尖沙咀)

精選頭盤可以五揀一。
黑松露芝士焗生蠔/佛跳牆/芝士焗龍蝦/雞煲/酸菜魚

海鮮拼盤會按照人頭安排份量。

牛魔王美國安格斯牛肉拼盤有手切牛小排、

呢度嘅超甜粟米竟然係用咗白粟米。超好食。

仲有好多任食嘅嘢食,餃子類型肉類菜類應有盡有。

飲品櫃好豐富唔同嘅茶類果汁同埋酒都有。

最尾食埋個雪糕真係大滿足。
2024-11-24 0 views
氣溫急降又落毛毛雨,打邊爐係最好選擇,晚上去尖沙咀亞士厘道嘅味火鍋,餐廳環境闊落,卡位、圓枱各佔一半,特別在佢嘅四部曲。第一部:精選頭盤有雞煲、酸菜魚、佛跳牆、焗波士頓龍蝦、焗生蠔5選1。我地揀咗龍蝦同生蠔,即叫即焗上枱熱辣辣,芝士香濃,生蠔同龍蝦比想像中更新鮮,龍蝦彈牙、生蠔飽滿。第二部自選湯底,可選鴛鴦湯底,選了豬骨湯同牛肝菌湯鍋,有好多豬骨同茶樹菇,湯底濃郁又唔會咸。第三部皇牌火鍋拼盤:今日時令海鮮有大蝦、蟶子、鮑魚、生蠔、龍躉斑塊同手打丸,另一盤牛肉拼盤有安格斯牛小排、牛肩胛同牛板腱,非常豐富,海鮮都好新鮮,牛肉質素係偏高。覺得唔夠喉可以進入第四部曲:有廿款以上食材任叫任食,首推紫菜嚮鈴卷,過一過鍋吸湯非常好食,自家水餃都係好味之選。❗❗限時:係無限時呀!😆,三百幾蚊無限任飲任食到零晨一點,材料非常新鮮,坐得舒服,一班朋友傾談聚餐最好不過,仲有每位贈送Mövenpick 高級雪糕一杯,性價比一流。😆
覺得唔夠喉可以進入第四部曲:

• 芝士焗龍蝦
  • 美國安格斯牛肉拼盤
  • 芝士焗生蠔
  • 時令海鮮拼盤
2024-11-14 1622 views
無限時任飲任食火鍋店,我品嚐了他們的精選頭盤和火鍋湯底,絕對令人驚艷。首先是佛跳牆,深沉的湯底中蘊含著鱔魚、貴妃雞、海參等豐富的海陸珍味,每一口都帶著濃郁的鮮美,令人回味無窮。接著,芝士焗波士頓龍蝦登場,酥脆的龍蝦肉配上香濃的芝士,真是一絕。每一口都散發著迷人的奶香味,讓我愛不釋口。四川麻辣鍋是這裡的重點推介,辣度可選擇,令人感受到麻辣的獨特魅力。湯底裡的辣椒、花椒香氣撲鼻而來,彷彿帶著一點挑戰,但同時也帶來了舌尖上的陣陣興奮。如果您對辣椒不感興趣,不妨試試日式豆乳海鮮鍋。這個湯底清淡中帶著豆乳的香甜,完美地融合了海鮮的鮮嫩口感,為您帶來一種不同的味覺享受。除了湯底,他們的王牌火鍋拼盤也絕對令人驚艷。北海道大元貝、新鮮鮑魚、新鮮海蝦、手打墨魚丸蝦丸、日式巨型蟹棒等都讓人驚豔不已。每一種食材都保持了它們的原始美味,口感鮮嫩豐潤。最後,不能不提他們的美國安格斯牛肉拼盤。牛小排、牛肩胛、牛鍵等不同部位的牛肉帶來了豐富的口感和鮮美的味道。。此外,您還可以任食精選火鍋配料,像是新鮮豆腐、黑輪、豬肉片、雞肉片、鴨血、魚片等。這些配料保持了它們的新鮮和美味,絕對能讓您的火鍋體驗更上一層樓。總結來說,

總結來說,這家無限時任飲任食火鍋店以其精選的頭盤、多樣選擇的湯底和高品質的食材,給我帶來了一場美味的盛宴。如果您追求美味火鍋的享受,這裡絕對是您的不二之選。
近日香港嘅天氣開始有少少轉涼,正正係出街打邊爐嘅好時機🤩今次食嘅呢一間味火鍋,係朋友、同事之間高度推薦嘅火鍋品牌🤣餐廳位於尖沙咀亞士厘道,成條都係食街,位置方便好易搵👍坐低冇耐就有3小碟前菜,雞軟骨真係強烈推薦各位要試,炸得香脆好惹味!芝士焗波士頓龍蝦坐低未打邊爐之前,餐廳有一個精選頭盤5選1優惠,第一份揀咗芝士焗波士頓龍蝦,望到已經流晒口水😋芝士包圍成份龍蝦表面,龍蝦啖啖肉😍肉質結實、彈牙,係一份好高質嘅前菜!另一份揀咗佛跳牆,湯底非常濃郁😁材料極之豐富😱分別有花膠、鮑魚、響螺頭、瑤柱、海參😎花膠係勁大片,睇見都開心!😜海鮮拼盤呢份海鮮拼盤喺上湯底嘅時候已經會自動送上嚟,唔需要特別去Order😬賣相好靚仔,有鮑魚、鮮蝦、生蠔、扇貝、大元貝、手打墨魚丸、手打蝦丸、蟹棒😀安格斯牛肉拼盤牛小排、牛肩胛、牛板鍵,3款嘅色水都好靚,牛肉味濃郁,適合各位牛魔王😈四川麻辣湯底 + 鮮茄豬骨湯底鮑魚大大隻,肉質厚實,入口鮮甜美味😀其他自選火鍋配料一啲都唔馬虎,擺碟都做得好精緻🥳飲品櫃竟然有玻璃樽汽水🍹🍸而家真係買少見少😝酒類選擇亦有唔少🍺最後仲有一人一盒Movenpick雪糕🍦
芝士焗波士頓龍蝦
安格斯牛肉拼盤
四川麻辣湯底 + 鮮茄豬骨湯底
鮑魚大大隻,肉質厚實,入口鮮甜美味😀
其他自選火鍋配料一啲都唔馬虎,擺碟都做得好精緻🥳
飲品櫃竟然有玻璃樽汽水🍹🍸而家真係買少見少😝
酒類選擇亦有唔少🍺
最後仲有一人一盒Movenpick雪糕🍦
2024-10-10 3181 views
同朋友去咗味火鍋打邊爐,$359 任飲任食,仲可以食到凌晨1點,對於我哋呢啲夜貓嚟講簡直係天堂😂而且呢個價錢仲包齊頭盤、火鍋拼盤同無限量嘅火鍋配料,真係食到飽冇得輸。頭盤可揀佛跳牆,芝士焗波士頓龍蝦,老壇酸菜魚或麻辣雞煲我哋揀咗 老壇酸菜魚,魚片好大塊,酸菜嘅酸度啱啱好,唔會過酸但又夠開胃。魚肉嫩滑,酸菜嘅味道滲入咗魚入面,每一啖都好鮮甜,成個湯底飲落去酸辣開胃。湯底我哋揀咗兩款,芫荽皮蛋湯同麻辣鴨血湯。芫荽皮蛋湯清甜香濃,好多芫荽,啲湯好鮮甜。至於麻辣鴨血湯,辣度適中,鴨血嫩滑得嚟又入味,麻辣嘅香氣喺口腔入面散開,越食越辣但又停唔到口。中間圓圈嘅係清湯加薑,可以用嚟淥海鮮,原汁原味。海鮮拼盤好豐富,有大元貝,手打墨魚丸,手打蝦丸,魚蛋,台山蠔,龍躉,海蝦,蜆同日式蟹棒。每樣海鮮都好新鮮,元貝好鮮甜,龍躉魚片又滑又嫩,海蝦彈牙,蜆冇沙亦都好鮮甜,成個拼盤真係可以食到各種海洋嘅味道。美國安格斯牛肉拼盤同樣唔少得,入面有手切牛小排,牛肩胛同牛板鍵。牛肉質素高,牛小排脂肪豐富,煮一陣就入口即化,牛肩胛就比較嫩滑,牛板鍵較有咬口,牛味濃郁,正。除了以上,其他 丸類,餃類,肥牛,豚肉同蔬菜都可以

頭盤可揀佛跳牆,芝士焗波士頓龍蝦,老壇酸菜魚或麻辣雞煲

除了以上,其他 丸類,餃類,肥牛,豚肉同蔬菜都可以任食。有啲係必食嘅,佢哋嘅 豬骨濃汁貢丸,彈牙有肉味,真係必食,粟米勁甜又冇渣,黃金麻吉燒內裡糯,帶有淡淡嘅甜香味,唔錯。出面嘅啤酒汽水全部仼飲‼️

最後食埋個movenpick雪糕真係飽到上心口😙食物質素高,招呼亦周到,下次會再嚟!
任食火鍋四部曲😀全場食物飲品任飲任食😍共有十款湯底可以選擇☺️包括餐前小食、精選頭盤(每位自選5選1)芝士焗波士頓龍蝦、味火鍋佛跳牆、老壇酸菜魚等等,美國安格斯牛肉拼盤,皇牌時令海鮮拼盤,酒精飲品任飲。套餐價錢相當合理,而且食材的種類和份量都很豐富,可以滿足不同口味需求🫃個人推介食物🙋🏻‍♂️芝士焗波士頓龍蝦🦞芝士的濃郁香氣撲鼻而來,完美融合在鮮嫩的龍蝦肉上。龍蝦的鮮味透過厚厚的芝士層被完美鎖住 😌皇牌時令海鮮拼盤🐚北海道大元具、新鮮海蝦、新鮮鮑魚自家裝手打墨魚丸、自家裝手打蝦丸、特別是大元具,肉質肥厚,鮮味十足;而新鮮海蝦的脆甜口感,更是令人陶醉。鮑魚的鮮甜與彈性讓人驚艷,簡直是海鮮愛好者的夢幻拼盤。自家打製的墨魚丸和蝦丸更是給這道拼盤增添特色😃美國安格斯牛肉拼盤🐮手切牛小排、封門柳、牛板鍵,肉質鮮嫩多汁。手切牛小排的口感尤其令人驚艷,嚼勁十足,肉香四溢;而封門柳的柔軟度與牛板鍵的濃郁風味,無不讓我感受到安格斯牛肉的極致魅力。單獨燒烤也是極佳的選擇😀享受到高品質的食材和多樣的選擇,還能感受到家庭式運作的小店氛圍,讓人倍感溫馨和舒適。的每一道菜都展現了食物種類選擇非常多,食物質素中上,依個
任食火鍋四部曲😀

全場食物飲品任飲任食😍
共有十款湯底可以選擇☺️

個人推介食物🙋🏻‍♂️

芝士焗波士頓龍蝦🦞

皇牌時令海鮮拼盤🐚
北海道大元具、新鮮海蝦、新鮮鮑魚
自家裝手打墨魚丸、自家裝手打蝦丸、

美國安格斯牛肉拼盤🐮

享受到高品質的食材和多樣的選擇,還能感受到家庭式運作的小店氛圍,讓人倍感溫馨和舒適。的每一道菜都展現了食物種類選擇非常多,食物質素中上,依個價錢完全收貨😍😉

2024-10-02 3072 views
今晚睇完戲同一班 friend 去尖沙咀搵食,朋友介紹味火鍋放題,不限時任食,夜晚10:00先到,一去到全埸爆滿。首先選左酸菜魚+4隻龍蝦做頭盤先,酸菜魚幾麻,酸菜有啲咸,但魚都幾滑,OK啦。半隻波士頓龍蝦麻麻地,味道一般。我地選擇麻辣鴨血及牛肝菌做雙拼湯底,先黎一大盤海鮮拼盤,有蝦,生蠔,扁貝,蟹柳,石斑,蝦丸,墨魚丸,非常豐富。再上牛肉拼盤,牛小排,牛肩胛,封門柳,牛板鍵,份量大約每款每人2塊左右。之後就按個人喜好任選食物,黑毛豬肉都厚身好味,牛唔夠可以再叫肥牛,其他配料正常水啦。最尾來一個 Mövenpick 雪糕作結尾,大滿足。總括係好低食既,依359+1,仲有啤酒任飲,服務都幾好,仲要我地食到差不多1:00, 下次會再黎幫襯👍

酸菜魚2人份
半隻波士頓龍蝦
麻辣鴨血拼牛肝菌湯底
牛肉拼盤
麻辣鴨血拼牛肝菌湯底
牛肉拼盤
2024-09-03 4496 views
尖沙咀驚喜火鍋放題-味火鍋食火鍋放題竟然唔會限時😧睇吓質素係咪都係咁好先?今次試咗呢間尖沙咀分店,旺角都有㗎,放題真係食到飽,幾款必食菜式已經好吸引,有酸菜魚,龍蝦都唔錯,細食嘅可能已經飽咗🤣食完雞煲之後先再打邊爐,真係好豐富😚牛肉質素唔錯,仲有海鮮拼盤😗仲有其他丸類,鴨血,仲有好多種類㗎,性價比真係超高,如果飲品款式可以多啲就好啦😋吃到飽嘅朋友真係好抵食
尖沙咀驚喜火鍋放題-味火鍋

$400 (Dinner)
  • 美國安格斯牛肉拼盤
2024-08-29 4227 views
想係尖沙咀慢慢坐吹下水打邊爐去味火鍋就最啱la!依度最長可以食足7小時啊,下午6點食到凌晨1點任飲任食!大滿足!坐低即有前菜放上枱!頭盤仲有芝士焗龍蝦添🦞龍蝦肉啖啖肉又新鮮!仲有好多蝦膏添😍頭盤仲有其他可以㨂啊!仲附送皇牌時令海鮮拼盤同美國安格斯牛肉拼盤!超仲意蟶子蝗、新鮮龍𧄌!鮮味又正!湯底可以揀鴛鴦鍋,我地就㨂左特濃莞茜皮蛋豆腐湯鍋同大排檔豬骨鍋😋Scan qr code 就可以任叫唔同火鍋料,有好多種類選擇!美國安格斯肥牛肉質好靚,自家製既鮮蝦水餃、韮菜水餃、菠菜苗豬肉餃都好吸引!Food list🍽️無限時火鍋放題 $359/位

想係尖沙咀慢慢坐吹下水打邊爐去味火鍋就最啱la!

坐低即有前菜放上枱!

頭盤仲有芝士焗龍蝦添🦞

龍蝦肉啖啖肉又新鮮!仲有好多蝦膏添😍

頭盤仲有其他可以㨂啊!

Food list🍽️
無限時火鍋放題 $359/位
2024-08-18
2024-08-20 4001 views
想同朋友邊傾邊食無限制,去尖沙咀呢間《味火鍋》的確不錯的選擇👍🏻呢個火鍋五部曲嘅套餐,不但可以任飲任食之外,重無時間限制,最長可以食足7小時,性價比超高✨✨!第一部:精選頭盤四選一味火鍋佛跳牆~超足料,有齊螺頭、元貝、花膠、鮑魚等等...大大碗湯味濃郁,飲得出夠晒火候👍🏻芝士焗波士頓龍蝦~芝士味香濃,龍蝦鉗超多肉!第二部:自選湯底十款湯底選擇,鴛鴦湯底都唔需要另外收費,至愛中間位置有一個清湯,淥青菜一流!第三部:皇牌火鍋拼盤皇牌時令海鮮拼盤~大隻又新鮮,重有自家製手打丸,夠哂彈牙👍🏻!美國安格斯牛肉拼盤~手切牛小排、牛肩胛、牛板鍵,賣相好靚絕不馬虎!第四部:任食超過二十款火鍋配料!第五部:任飲支裝汽水、啤酒和雪糕!

第一部:精選頭盤四選一

芝士焗波士頓龍蝦~芝士味香濃,龍蝦鉗超多肉!

第二部:自選湯底

第三部:皇牌火鍋拼盤

第四部:任食超過二十款火鍋配料!

第五部:任飲支裝汽水、啤酒和雪糕!
2024-07-28 5158 views
老友難得放假,話要去食番餐好,又要坐得舒適嘅地方,就選擇呢間在尖沙咀的#味火鍋,海鮮性價比高,食材新鮮,無限時火鍋放題,品嘗美食囉☺️。首先有4款前菜提供,至喜歡酸酸的番茄仔,令人開胃☺️。5選一的頭盤選擇左芝味十足,肉質爽彈的-芝士焗龍蝦🦞,另一款則點了鮮味十足的佛跳牆,材料有花膠、鮑魚、螺肉….,鮮甜又滋潤。湯底就叫了滋補的花膠烏雞,啱晒喜歡養顏的我們。店員送上的環球海鮮船,新鮮豐盛又吸睛, 鮑魚尚郁動的,另外蟹捧、龍躉腩、味鮮的鮮蝦、滑身的生蠔,爽彈的蟶子,仲有人手打做的蝦丸&墨丸,食完己好滿足了。 美國安格斯牛肉拼盤,4款肉色鮮嫩靚牛,肥瘦平均分佈, ,輕輕滾下便食得,牛味香濃,肉汁豐富,好捧啊!再用QRcode點埋其他配料,有健康的菇菌類同疏菜,極上肥黑豚肉,肉丸,水餃🥟,多款又好吃,各食1粒都唔錯。自助區飲料極多選擇,樽裝汽水、各款茶類、啤酒🍻,在不會限時之下,我哋傾下食下,又過了一個愉快嘅晚上🌃。

各食1粒都唔錯。

2024-07-24
2024-06-26 6287 views
無限時任食任飲⋯⋯好有驚喜四部曲⋯⋯👍約埋老友一齊嘆⋯⋯暢飲暢談又一晚⋯⋯✌️四部曲自由選:1-精選頭盤…自選湯甜料正超吸引自選頭盤佛跳牆原粒瑤柱大魚肚響螺鮑魚好鬼正———————-2-自選鍋底:多款湯底任你揀鴛鴦鍋底又來嘆蕃茄豬骨好足料再揀牛肝菌鴛鴦————————3-皇牌火鍋拼盤:海鮮拼盤真係正鮑魚扇貝好新鮮魚蝦貝類都有齊牛肉拼盤又一齊————————4-精選火鍋配料:肥牛黑豚任你選多款自家手工餃濃湯丸類菜款式精選火鍋料夠齊————————高質火鍋料配搭⋯四部曲自選火鍋👍其實開心🥳簡…佢係單就在你身邊..如果食….拍…寫.. 已經成為我生活中的一部份鍾意食..鍾意拍.鍾意寫..留下美食的回憶😝—————————
無限時任食任飲⋯⋯好有驚喜四部曲⋯⋯👍

其實開心🥳簡…佢係單就在你身邊..如果
食….拍…寫.. 已經成為我生活中的一部份
鍾意食..鍾意拍.鍾意寫..留下美食的回憶😝
—————————
火鍋發燒友人約咗好耐話要食呢間~是晚一於等埋佢放工嚟食俾個surprise佢🤭訂咗平日21:00準時嚟到都坐滿食客!一睇餐牌就明點解咁高人氣啦😃竟然係無❗時❗間❗限❗制❗嘅火鍋放題❗❗環境闊落兼大部分為卡位~打邊爐最緊要坐得舒服慢慢歎嘛🫰🏻🫰🏻.咁樣任食法每位只係$359(另加一)🤩🤩首先我哋每人先揀一客精選頭盤✨味火鍋佛跳牆(真材實料🙌🏻有厚厚花膠,鮑魚,螺頭,元貝乾,花菇等等~湯頭濃郁滋補!!) & ✨芝士焗波士頓龍蝦🦞(肥美肉厚又彈牙!!)~順手出去埋啤酒汽水🍺🥤跟住湯底揀咗非常濃厚足料嘅✨蟲草花椰子雞鍋~記得先飲兩碗湯再打邊爐哦!!之後緊接住兩款火鍋拼盤✨皇牌時令海鮮拼盤(有齊🔸新鮮鮑魚🔸北海道大元貝🔸新鮮魚類&海蝦🔸自家製手打墨魚丸&蝦丸🔸台山蠔🔸日式蟹棒~全部都勁鮮甜美味👍🏻👍🏻) 及✨美國安格斯牛肉拼盤(有唔同款式:🔸手切牛小排🔸牛肩胛🔸封門柳🔸牛板腱~肉質軟嫩有質素哦🐂)~食完以上如果仲未夠飽依然有多達40+款火鍋配料任食🤗🤗例如:特級黑豚肉,牛骨清湯牛丸,濃芝豆腐燒,嫩鴨血,自家制蟹粉鮮蝦水餃,皇帝菜 等等等…最後讚好埋店家嘅社交平台仲每人有一杯Movenpick雪糕
咁樣任食法每位只係$359(另加一)🤩🤩首先我哋每人先揀一客精選頭盤✨味火鍋佛跳牆(真材實料🙌🏻有厚厚花膠,鮑魚,螺頭,元貝乾,花菇等等~湯頭濃郁滋補!!) & ✨芝士焗波士頓龍蝦🦞(肥美肉厚又彈牙!!)~順手出去埋啤酒汽水🍺🥤跟住湯底揀咗非常濃厚足料嘅✨蟲草花椰子雞鍋~記得先飲兩碗湯再打邊爐哦!!之後緊接住兩款火鍋拼盤✨皇牌時令海鮮拼盤(有齊🔸新鮮鮑魚🔸北海道大元貝🔸新鮮魚類&海蝦🔸自家製手打墨魚丸&蝦丸🔸台山蠔🔸日式蟹棒~全部都勁鮮甜美味👍🏻👍🏻) 及✨美國安格斯牛肉拼盤(有唔同款式:🔸手切牛小排🔸牛肩胛🔸封門柳🔸牛板腱~肉質軟嫩有質素哦🐂)~食完以上如果仲未夠飽依然有多達40+款火鍋配料任食🤗🤗例如:特級黑豚肉,牛骨清湯牛丸,濃芝豆腐燒,嫩鴨血,自家制蟹粉鮮蝦水餃,皇帝菜 等等等…最後讚好埋店家嘅社交平台仲每人有一杯Movenpick雪糕添🍨🤝🏻🤝🏻