2008-12-19 51 views
剛行出大戶屋,即刻朝樓上夢見屋奔去,繼續奮戰。將吃甜品如是形容,其實不甚妥當,怎么說甜品也精致可人,我們吃得亦欣欣然。是次叫了抹茶蛋糕芭菲和紅豆白玉湯,本來還有一個cherry cheesecake,可惜無貨,十分遺憾。抹茶蛋糕芭菲造型華麗,口感也很豐富。大雜燴中尤為值得稱讚的是忌廉與抹茶蛋糕。前者奶味醇厚口感絲滑,細細品味又帶點抹茶的甘香,當然多食或會覺得漏,少食就絕對是別樣享受。后者抹茶味雖不太濃,但浸得濕濕軟軟,口感頗佳。其他幾款搭配得也是不錯,紅豆稍少了一點,另外我不欣賞出面無敵硬身的栗子,有損我對甜栗子的好印象。紅豆白玉湯就差強人意,紅豆煮得雖然夠淋,但甜得膩人,有麻痹味蕾之功效(不過作為甜魔還是可以接受到的)。抹茶又感覺是似日本的煎茶多些,口感上差了一截。有缺憾,但總體講這一役亦戰得滿足。打個甜甜的嗝,準備回到notes的世界中去
剛行出大戶屋,即刻朝樓上夢見屋奔去,繼續奮戰。

口感豐富
浸得濕濕軟軟的抹茶蛋糕
甜……
抹茶?煎茶?
口感豐富
浸得濕濕軟軟的抹茶蛋糕
  • 抹茶蛋糕芭菲
2008-12-10 15 views
因為老公臨時決定上太古城老爺屋企食晚飯, 但係距離晚飯時間還有2個鐘, 老公又好肚餓, 所以我們偷偷地去夢見屋先吃少少食物 老公點了白汁忌廉蘑菇烟肉意粉, 好靚仔而且食落仲好好味道, 老公大讚 我怕再點意粉, 我會食唔落晚飯, 所以點了甜品白玉寒天甜點 賣相真係好靚, 最喜歡白色和綠色的小丸子, 連紅豆同吃, 煙煙韌韌甜甜好滋味, 寒天好似無味嘅大菜糕, 即使與紅豆同吃, 亦是味道分離, 唔係太欣賞, 綠茶好濃, 個人問題, 唔太喜歡這種苦澀味老公好想點多碟和風煙肉雞蛋意粉, 但係我們還要上老爺屋企食晚飯呢, 最後都係打消了這個念頭, 還是下次再吃過吧
老公又好肚餓, 所以我們偷偷地去夢見屋先吃少少食物

我怕再點意粉, 我會食唔落晚飯, 所以點了甜品白玉寒天甜點
綠茶好濃, 個人問題, 唔太喜歡這種苦澀味
最後都係打消了這個念頭, 還是下次再吃過吧

白汁忌廉蘑菇烟肉意粉
白玉寒天甜點
白汁忌廉蘑菇烟肉意粉
2008-11-21 19 views
中午叫了博多明太子意粉,同事要了咖哩牛肉。個咖哩牛肉飯D料未免太少,只有3片牛肉,菜也是潦潦可數!紅蘿蔔又硬!明顯是未熟!明太子意粉是正常的,不過醬汁過咸,同賣相不太好。有很多明太子,味道creamy!
中午叫了博多明太子意粉,同事要了咖哩牛肉。
2008-11-08 3 views
這裡weekend都有lunch set, 不過食物不合口味所以從 a la carte 中選了:carbonara***** ($48) - 份量比想像中大, 而且很美味. 完全合乎我理想中的意粉. 它不會像一般的日式西餐廳把汁做得水汪汪, 太好了.vegetable risotto** ($46) - 只有一種risotto, 雖然不喜歡只有蔬菜但還是決定一試...結果是失望的...飯太淋, 味道太寡...主菜可加 $42成為 set, 有: soup + coffee/tea + any slice cake from the menu為了那件cake 我當然會加啦.soup - 忌廉湯只有小茶杯的份量, 沒有味, 自己加入salt&pepper 後好味很多.coffee - 很香, 不會有苦澀味. 非常好.blueberry cheese pie*** - 有芝士味但不夠滑, 相信是加入了太多粉+太少芝士和cream. 上面的blueberry 很大很甜. overall 我是滿意的! (這兒的蛋糕是和italian tomato 的一様, 所以不會太差但不要有太高奇望

為了那件cake 我當然會加啦.

coffee - 很香, 不會有苦澀味. 非常好.

(這兒的蛋糕是和italian tomato 的一様, 所以不會太差但不要有太高奇望)

$70 (Lunch)
2008-11-07 12 views
尋晚同我嘅愛人同埋另一個朋友去行吉之島, 朋友一早講咗話好想食 KFC, 但係我覺得太熱氣, 正在討論去邊度開飯之際, 就比呢間店嘅甜品模型吸引住, 大家決定入去試, 點知就真係後悔莫及囉. 愛人同朋友叫咗一樣嘅set dinner,包括湯(無味又唔熱嘅cream of corn and ham),主菜(吉烈豬扒飯:皮又厚又細件又唔脆都唔知食緊乜,最衰就係又係唔熱嘅, 鍾意食唔熱食物嘅人一定好愛呢間野),甜品(自選蛋糕:一般啦)同餐飲(兩人都叫咗熱飲但係都係唔夠熱嘅)價值$88+10%, 至於我就想食咖哩, 所以就叫咗個咖哩牛肉飯$6x再加$4x轉做餐, 其餘嘅野同佢地一樣. 我個飯又係唔熱嘅, 份量又少,差唔多成舊水比d咁嘅野人食真係無良, 我地都唔係好高要求嘅人黎, 但係呢間野真係以後請都唔會再黎囉. 有位男侍應仲成日用d不友善嘅眼光望我地, 難道入門口時踩親佢條尾?!
$100 (Dinner)
2008-10-27 29 views
終於去到康山吉之島,實在有太多引人的小甜店,對甜魔真是一步一動心,我很努力才不被誘惑,堅持向山頭火及夢見屋進發。 山頭火容後再寫,先講講夢見屋,一到達即被櫥窗的食物模型吸引,不管先前的三餐還未落肚,就把龍拉了進去。下午茶時分人並不多,小餐室氣氛清靜,我十分喜歡我們坐的偌大卡位。食物則介紹如下: 芝士茄支忌廉意粉-龍本來想叫綠茶蛋糕,但我不想吃Italian Tomato的出品,著他點碟意粉;雖然食味口感都是一般,但我很喜歡那份藍色花紋的碟子,覺得很有氣質,是勁搞笑為了影相點的食物。白玉寒天甜點-不要蛋糕,明顯我還有甜品後著。最近愛上抹茶/綠茶有關的食物/飲品,這款甜品既有紅豆與黑糖的甜膩,又有綠茶/寒天涼粉的清新,兩者形成強烈對比,再加上香棉軟韌的丸子,果然好吃,又給我清光了! 凍黑蜜牛奶綠茶-又來綠茶飲品,相比Starbucks的星冰樂,這裡的忌廉味很濃很重,有點影響綠茶的清香,龍嫌太膩,不怕漏的我卻覺得也可以接受。 其實水準不是預期中的高,但完成心願的喜悅卻是極大的。 更多相可見:http://siuyan824.spaces.live.com/blog/cns!26E81014A

。食物則介紹如下:

其實水準不是預期中的高,但完成心願的喜悅卻是極大的。

更多相可見:http://siuyan824.spaces.live.com/blog/cns!26E81014A01166DB!8744.entry
$55 (Tea)
  • 白玉寒天甜點
2008-10-20 6 views
我地係康怡買左飛睇戲又唔知食咩, 所以就試左呢間餐廳我地叫左一個咖喱炸蝦飯, 一個蒜香三文魚蜆肉意粉老公話呢個意粉好唔得一 d都唔蒜香, 又無汁, 三文魚好"鞋"下次一定要叫有紅汁或白汁既意粉, haha炸蝦飯個炸蝦好好食呢~咖喱就普普通通都可以一試!
我地係康怡買左飛睇戲
又唔知食咩, 所以就試左呢間餐廳

我地叫左
一個咖喱炸蝦飯,
一個蒜香三文魚蜆肉意粉

老公話呢個意粉好唔得
一 d都唔蒜香, 又無汁, 三文魚好"鞋"
下次一定要叫有紅汁或白汁既意粉, haha

炸蝦飯個炸蝦好好食呢~
咖喱就普普通通
都可以一試!
(Non-member)
2008-10-17 11 views
今日佬細請食lunch諗住食評幾好咁我提議試下呢間囉!好彩有位....平時都幾多人等位可能假期過後啦...我地四人都order set lunch我和cherry叫左兩款意粉好快就到....有沙律同渴沙律有生菜紅蘿蔔重有兩款吾知什麽菜佬細就話係紫椰菜同飛機菜都好有營養....我覺得好新鮮配埋沙律汁好好食湯係忌廉湯試咗一啖,味道幾好,好滑,入面有雜菜同蟹肉,份量都o.k.意粉就是莧菜蘑菇忌廉意粉和雜椒烟肉茄汁意粉.....忌廉汁好滑意粉烟勒彈牙每條都掛上汁料,茄汁好好味可能有少少香草另外呀Paul碟增豬扒都到啦!!好香呀!有兩塊豬扒架....他俾咗少少我試..豬扒髡化飯好軟好烟勒配埋個汁好好食佬細個和風雞肉飯終於等到啦!!他叫親都犀黎...waitess一放底話.....好香.....飯上面有雞肉雜菜,沖,芝麻,紫菜我又試咗少少.....雞肉好滑,芝麻好香,汁味道剛剛好,混合一齊食好好味佬細部都一路食一路讚!!!!!聽waitess講話厨師推介黎架.....正體我覺得o.k.視覺上好像好少咁,但份量一d都吾細比起其它Cafe確實多好多............我一定反黎再試.
今日佬細請食lunch
$60 (Lunch)
2008-10-17 7 views
與朋友 order 了兩款意粉明太子意粉.... 幾好食... 朋友既鰻魚意粉就差d, 明明問左有無落onion 話無, 上檯係有既, 結果要重做另外個湯不過不失, 只係普通味道cream soup蛋糕就唔知算唔算自家, 因為都係italian tomato 出品味道同質素都有一定保証左!!!反而好笑係餐牌上無"加大"既選項原來你問到個waiter/waitress 係有呢個option, 加$10 就可以加大portion
與朋友 order 了兩款意粉
明太子意粉.... 幾好食...
另外個湯不過不失, 只係普通味道cream soup

味道同質素都有一定保証左!!!

反而好笑係餐牌上無"加大"既選項
$90 (Dinner)
2008-10-11 19 views
oct 10, 08來dinner,2人叫咗 : 1) dinner set w/cakei) soup-無多口問喺咩湯,但好creamy,飲咗1口都唔錯 ii) 茄子煙肉白菌茄汁意-嗰晚指定dinner set中嘅選擇-個意粉唔算好咬口,但絶對唔會喺腍,都叫合格-味道比想像中濃,好似有麵豉嘅鹹味,所以輕手d仲佳 iii) 飲品-+$10轉成凍鮮奶忌廉抺茶-個賣相好滑溜溜...........但飲落只有濃濃嘅抺茶味,因我勁攪混d cream,所以個質感都會小"杰"身-我對抺茶唔太熱沖,所以叫咗侍應攞杯糖水比我..........咁就易入口好多喇...........唔該晒 iv) 蛋糕-當時我好奇怪佢哋嘅蛋糕menu有好多款蛋糕............嘜佢哋有做蛋糕嘅咩-原來喺嚟自italian tomato...........應該同1集團啦-但又唔差喎,仲幾有水準添............因好鬆軟,cream又夠滑..........唯獨朱古力唔喺好濃 2) 熱黑蜜牛奶抺茶 -另1此店嘅signature-我無試到,只聽到友人話好抺茶,帶苦,所以我將攞番嚟嘅糖水分咗d比佢 3) 白
oct 10, 08來dinner,2人叫咗 :

1) dinner set w/cake
i) soup
-無多口問喺咩湯,但好creamy,飲咗1口都唔錯

ii) 茄子煙肉白菌茄汁意
-嗰晚指定dinner set中嘅選擇
-個意粉唔算好咬口,但絶對唔會喺腍,都叫合格
-味道比想像中濃,好似有麵豉嘅鹹味,所以輕手d仲佳

iii) 飲品
-+$10轉成凍鮮奶忌廉抺茶

iv) 蛋糕

2) 熱黑蜜牛奶抺茶
-另1此店嘅signature

3) 白玉寒天甜點
-初時以為正方粒喺蒟蒻,原來似大菜糕好d,腍腍爽爽
-紅豆蓉有豆香味
-小丸子軟軟糯糯,正
-另外仲有杯熱黑蜜抺茶...........友人飲過自己嗰杯,就話唔洗預佢,比晒我飲..........事關原來佢唔多鍾意濃抺茶中嘅苦"劫"味
-+咗黑蜜之後,試飲,諗住要+埋糖水...............其實真喺唔需要因個黑蜜都夠甜..........有1特色之處喺黑蜜嘅香甜喺唔會遮蓋嗰陣抺茶味
-第1口都唔喺太慣..............飲飲吓都唔錯..........不過呢個抺茶濃度對我嚟講已經見頂,但鍾情此道中人........定必叫爽呀~~~~~

- 其實喺嘅dinner set都幾flexible,你可以食指定嘅,可以額外連cake,......可以+$$$$轉特飲.............又有自選套餐,睇中餐牌嘅主菜(意粉/飯/咖喱.......)

- 另外除咗主菜外,佢嘅甜品(蛋糕,芭菲,日式甜品),特飲有好多抺茶嘅變調.............真喺啱晒d抺茶怪

-如果唔想排隊請於7.15pm前入座
$85 (Dinner)
2008-09-21 11 views
同Tomato相連o既和式style店,其實除o左甜點(e.g.:白玉丸子、抹茶紅豆...等等)係和式之外,主要提供o既係西式主食(e.g.:意粉、pizza...等等等),款式選擇唔多!!Set Dinner $68 --- 有三款主食可選(意粉 & 飯),配湯(←只有一款冇得揀) and coffe/teaSet Dinner $88 --- 同上,再加自選Tomato蛋糕一件!今次我食o左茄汁tuna魚蝦意粉,味道 & 份量都OK,湯係羅宋湯,用茶杯狀o既器皿盛載,望落好似好細杯...!配一杯熱咖啡(店主話係用咖啡豆煮ge~)整體店內環境舒適,有卡位,服務亦幾好~ 而且冇加一服務費!值得一提o既係此店用o既餐具幾精美!

整體店內環境舒適,有卡位,服務亦幾好~ 而且冇加一服務費!

值得一提o既係此店用o既餐具幾精美!
今日同事韓深生日,諗住食評好似幾好,咁我就提議試吓呢間,因為怕冇位,所以我同鍾兄加積積十二點三度去到,仲有好多位...今日我哋有八個人全部都order set lunch,分別3個叫咗和式葵海鮮意粉、2個叫咗茄汁車厘茄煙肉意粉、3個叫咗和式燒鴨胸。啲食物好快就上,個餐仲跟咗一個冇咩汁嘅沙律同一個冇味又浠又冇料嘅白湯。我就order咗和式葵海鮮意粉,一食落口...又係冇嚟味道,我哋個個order咗呢個都要加大大大量芝士粉先可以食落去,而且又乾又硬,又冇咩料,我數埋碟意粉得兩隻蝦仔加三個好細嘅魷魚圈,完全唔掂。而個茄汁車厘茄煙肉意粉佢哋話中規中矩啦,反而個和式燒鴨胸幾good,因為我偷食咗鍾兄嗰啲,個汁又濃又香,其他點咗呢味嘅同事都好欣賞~~餐飲真係要講講...3人點咖啡(+$10)、2人點凍檸茶(+$10)、2人點可樂(+18),我就點咗鮮奶抺茶(+$18)....凍檸茶就冇嘢講啦,都應該好難做到難飲啩,不過點咖啡嗰啲同事就話好難飲...而可樂仲吹漲...成杯都係冰,個杯又細,杯嘢都唔知有冇半罐可樂,叫個經理過嚟話杯嘢咁都要加20蚊,佢先攞番一罐可樂俾我哋,service都ok啦。而我杯
餐飲真係要講講...3人點咖啡(+$10)、2人點凍檸茶(+$10)、2人點可樂(+18),我就點咗鮮奶抺茶(+$18)....凍檸茶就冇嘢講啦,都應該好難做到難飲啩,不過點咖啡嗰啲同事就話好難飲...而可樂仲吹漲...成杯都係冰,個杯又細,杯嘢都唔知有冇半罐可樂,叫個經理過嚟話杯嘢咁都要加20蚊,佢先攞番一罐可樂俾我哋,service都ok啦。而我杯鮮奶抺茶味道都唔錯,不過以上所有飲品都係成杯冰,飲埋都冇5啖....
是日7人夾錢請壽星仔...每人80大洋...

我諗我唔會再幫親.....!
和式葵海鮮意粉
茄汁車厘茄煙肉意粉
和式燒鴨胸
$80 (Lunch)
  • N/A
2008-08-24 30 views
好短時間之內又再嚟呢度~因之前覺得幾好味, 又應承男友要戴佢嚟試吓, 點知俾個9號風阻住咗, 幸得男友安排到放假, 冒住星期六人多嚟睇吓有冇位...去到時已2點半, 果然真係好多人, 要攞籌, 不過好多人走咗, 所以實質等咗3、4張就到我地入到去原來要3點先有tea set, 不過見lunch set有樣都啱食, 就落住一個order先男友叫咗1)燒鴨胸黑椒汁飯配沙律同湯, +$10連普通飲品沙律同湯------生菜底面有幾條蘿蔔絲仲有"dd"芝麻汁, 略嫌芝麻汁手緊d, 而沙律配料又過份齌, 湯係忌廉湯, 試咗一啖, 味道都幾好, 好滑, 唔係開粉, 入面有咩材料就唔知, 因冇問...一個茶杯仔得幾啖燒鴨胸黑椒汁飯-----依舊碟就大大隻, 中間"cup"咗個飯係度, 朋友話係日本米嚟, 有2件鴨胸肉, 朋友俾咗啖我試, 見佢切時好似好焾好軟咁, 令我諗起阿媽煲湯時d豬展肉, 當然食落真係好焾, 配埋個日式黑椒汁同煙韌珍珠米唔錯, 日式黑椒汁同咖哩一樣, 都唔係話辣味個種, 少少帶甜, 以香味取勝, 如要挑剔既話, 就係份量較少, 男仕未必夠飽, 哎呀...掛住傾唔記得影番張相添男友

男友叫咗1)燒鴨胸黑椒汁飯配沙律同湯, +$10連普通飲品

男友食緊途中已到咗3點, 等佢地好耐先俾到個餐牌我, 見同上一次都係同一個MENU, 冇咩吸引, 就散叫咗個蕃茄海鮮意粉, 因見到有我中意既蕃茄醬同蜆係度
, 中間又等咗好耐, 男友食完, 仲吹咗幾次柸iced coffee都嚟埋, 我都仲未有得食, 心知佢應該漏單, 好肯定咁同佢講"你地漏咗我張單"後, 幾分鐘後終於有得食

蕃茄海鮮意粉-----今次好似冇上次咁, 多意粉依舊彈牙, 材料有魷魚、蝦、蜆、帶子, 蕃茄醬鮮製, 味道清新, 唔死酸或死甜, 魷魚煙韌, 蝦幾爽仲有少少蝦味, 帶子細細粒, 一般d, 而蜆就幾好味, 不過得4、5隻少d, 入面有一兩粒砂。自己中意加d芝士粉一齊食, 仲以為今次會食唔晒, 叫男友幫我包底, 點知一路傾一路講就成碟食晒, 因為真係好好味, 又可能佢冇白汁咁漏有關

係我食緊中途男友知我想叫甜品所以已經叫定個迷你綠茶芭菲(唔肯定個名), 驚又要等,

迷你綠茶芭菲------睇menu個陣仲以為面係綠茶軟雪糕, 原來綠茶cream嚟嘅, 有2片橘子片, 酸酸苦苦
一粒栗子好甜好味, 2粒白圓子和2粒綠茶圓子, 中間有個雲呢拿雪糕球, 面最下層係綠茶+寒天, cream軟滑, 如果係凍仲好, 雪糕球唔知係咪自家製, 唔算滑,一般啦, 底部寒天同綠茶係冇咩甜味, 都係靠上面d雪糕帶落去, 覺得唔夠甜, 之後自己+咗男友沖剩咖啡嘅牛奶同糖水落去, 覺得好味d, 同麻布茶房食法一樣, 不過覺得麻布好食好多, 都係試過就算

整體味道係好嘅, 雖然服務方面真係唔係咁好, 某d食物份量亦有待改善, 但見朋友成碟連汁都撈埋又冇理由唔俾個笑佢嘅!

正~等了又等...
賣相吸引, 但唔夠凍
$80 (Lunch)
正~等了又等...
  • 蕃茄海鮮意粉
八月二十日(星期三)做完gym後,都已經是九時了!是時候到夢見屋吃我們預先plan好的dinna!..等三張檯就到我們,差不多全都是一pair一pair的!......等位是我喜歡周圍看看...見到雪櫃的雪糕很別緻呢!最可愛的是那個紅豆忌廉蛋糕!.......下次試試,因為14蚊一件,叫set的要叫起碼廿蚊才回本呢!.......其他的cake是出自italian tomato的!......有部分在之前buffet吃過!對呢!italian tomato是不是沒有供應buffet呢!還記得之前是兩年前吃過了!120蚊很抵呢!!!!每次吃到捧著肚子!.....心情矛盾得很,一來好吃,不過kcal高得很>.<dinna set不是太吸引,都是多了一杯drink,那麼我們就叫menu上的意粉和飯,都是四十多元!我叫了carbonara,我們都喜歡吃carbonara,老公想吃吃中環的肥天使的carbonara,好啦!要organize下咎同事一起去呢!......日式煙肉忌廉意粉:我們吃了奄列飯才吃,所以味不太濃,我覺得不錯呢!都很creamy!.....而且煙肉都不少呢!
八月二十日(星期三)

做完gym後,都已經是九時了!

日式煙肉忌廉意粉:我們吃了奄列飯才吃,所以味不太濃,我覺得不錯呢!都很creamy!.....而且煙肉都不少呢!...意粉飳得剛剛好!......

咖啡奄列飯,很快上到,炒蛋很香滑,不知道為何雞蛋是淺黃色的呢!而咖哩都香濃!加上珍珠白飯都配合不錯!.....如果白飯可以多點就好了!可否"大盛"呢
!?

不用加一,一百元有找的晚餐都算不錯呢!下次再試試它的蛋糕吧!^^
咖哩奄列飯
carbonara
$50 (Dinner)
咖哩奄列飯
carbonara
2008-08-21 14 views
自從JUSCO重新開張之後,我同BB都會時時來行街街買野食~將來真係好想住埋係太古tim呀=P成日睇Open Rice見到夢見屋d評語好似都唔差~而且成日經過時都已經好想試...所以琴晚終於去了試一試^^我最喜歡的和風pasta和抹茶~*yummy!我們兩個人一人叫了一個set dinner($68@)我的是煙肉吞拿魚意粉~ 他的是茄汁蜆肉意粉~set dinner有湯同飲品送^0^如果想食埋cake gei都得~ 只要加多$20就可以多一件原價$25的Italian Tomato蛋糕了~我地不太餓所以order了$68的~但飲品就選了有名的黑蜜抹茶牛奶(加$10)和抹茶奶昔(加$8)黑蜜抹茶牛奶的cream果然不錯啊~ 幾滑~ 我仲加左d落我自己杯抹茶奶昔一齊飲tim=P餐湯不什麼特別~ 而且細細杯一兩口其實可以飲完lu~Pasta來的時候說真的有點兒嚇親>0< 好鬼大碟啊...不過真係幾彈同d汁真係份量剛剛好~ 唔會太多~ 好適合討厭多汁的我~只是略厭吞拿魚有點乾>.<但以這樣的價錢吃一份如此大的pasta set dinner都真的很便宜了~我相信
將來真係好想住埋係太古tim呀=P

成日睇Open Rice見到夢見屋d評語好似都唔差~
而且成日經過時都已經好想試...
所以琴晚終於去了試一試^^
我最喜歡的和風pasta和抹茶~*yummy!

我們兩個人一人叫了一個set dinner($68@)
我的是煙肉吞拿魚意粉~ 他的是茄汁蜆肉意粉~
set dinner有湯同飲品送^0^
我地不太餓所以order了$68的~

餐湯不什麼特別~ 而且細細杯一兩口其實可以飲完lu~
Pasta來的時候說真的有點兒嚇親>0< 好鬼大碟啊...
只是略厭吞拿魚有點乾>.<

我相信下次再來會是吃一吃抹茶芭菲吧~~ 像是很好吃的樣子呢=P
P.S.二人桌子... 其實有點兒太窄了>.< 坐得不太舒服啊... 可能4人會好一點...
$77 (Dinner)
  • 抹茶甜點