2023-11-16
醉火入鍋 諗唔到要咩湯底?一於就揀有齊五種不同味道的湯底!鮮蝦木瓜鍋養顏滋補相機食先,店員會倒酒,即時火光紅紅,好似睇show咁。味道温和,相對係比較清淡的湯底。蕃茄波士頓龍蝦鍋放咗手掌咁大隻、肉質彈牙的龍蝦,蕃茄味濃,酸甜開胃,適合煮海鮮🦞清湯蘿蔔牛腩主要食材有牛腩蘿蔔,帶胡椒味,微辣暖身,寒風瑟瑟的日子是保暖佳品!我覺得碌牛肉係最合適,所以叫咗一碟頂級安格斯牛小排,用架掛滿一行牛肉,視覺衝擊力強國,打卡able。牛肉軟嫩,好快清晒🤪四川麻辣鍋除咗清湯,鐘意食辣嘅朋友都可以叫呢個湯底,特別係豬皮、豆卜掛汁力強,令人越食越過癮。馬來肉骨茶鍋香料味香濃,湯頭甜美,還有豬手可以吃😚手打芝士墨魚丸、黑松露蝦蟹餃丸類、餃類彈牙爽口,餡料滿滿,兩款咬下去都有驚喜(流心芝士、黑松露),一點也不簡單!蜂巢豆腐口感特別,特別係食辣嘅朋友好喜歡,因為索晒啲辣汁,juicy~即炸手工嚮鈐卷熱辣辣,脆卜卜,淥幾秒食口感最佳,多重口感,juicy又脆身~蔬菜拼盤、雜箘拼盤基本上你諗到最熱門的蔬菜都包括晒,多種款式。估唔到箘類都可以有咁多款~三色鮮制生麵成日食烏冬、公仔麵,太厭了吧!呢款七彩繽紛,又靚又好吃,我
諗唔到要咩湯底?一於就揀有齊五種不同味道的湯底!
鮮蝦木瓜鍋養顏滋補
蕃茄波士頓龍蝦鍋
清湯蘿蔔牛腩
四川麻辣鍋
馬來肉骨茶鍋
香料味香濃,湯頭甜美,還有豬手可以吃😚
手打芝士墨魚丸、黑松露蝦蟹餃
蜂巢豆腐
即炸手工嚮鈐卷
蔬菜拼盤、雜箘拼盤
三色鮮制生麵
成日食烏冬、公仔麵,太厭了吧!呢款七彩繽紛,又靚又好吃,我最鍾意係菠菜麵💚
最後要叫番兩杯解渴良品,竹蔗茅根、紫貝天葵