2021-12-08 1908 views
已經一段時間冇黎食飯🙌今日同事話想西餐就諗起Little Vegas都幾好味🤗所以就介紹佢一齊去食晏🤣位於銅鑼灣時代後面高層25樓🤗窗口位睇夜景都幾靚架😬餐廳入面裝修五光十色📸忍唔住未食就狂打卡先😬我地叫左兩個套餐主菜加小食😬連埋餐湯飲品每人150蚊左右🙆‍♀️🔺主菜🔺牛油果🥑醬大蝦🍤扁意粉牛油果感覺好健康😍扁意粉軟硬適中🙆‍♀️每條諗意粉都掛上醬汁☺️大蝦🍤彈牙無雪味👍配料仲有磨菇及爽口蘆筍🥰份量都幾大碟🤤半份醬烤豬肋骨 呢度個醬汁調較到同個豬肋骨好夾🙌最值得讚係烤到豬肋骨骨肉分離易入口😎肉質唔會烤過龍又唔柴口☺️薯角細細粒好脆口🤩🔺餐湯🔺 粟米🌽忌廉湯 超多粟米🌽粒及雞肉粒🤗味道調較到剛剛好☺️🔺小食🔺炸魚手指及烤魷魚圈 🐟 一口一條炸魚手指及炸魷魚圈🐙口感脆口冇雪味😃即叫即炸拼埋個沙律醬一齊食☺️🔺飲品🔺熱蜜桃🍑檸檬🍋茶蜜桃🍑味濃🥰🥰配搭檸檬🍋及香濃紅茶真係perfect match🤗熱朱古力🍫咖啡好香既朱古力咖啡🍫飲落唔會超級甜👍最估唔到仲會拉埋花😬誠意十足😆

🔺主菜🔺
牛油果🥑醬大蝦🍤扁意粉