2020-02-10
·旺角而家最多人就係圍住啲藥房,食水好深🤧唉·-呢間李圓圓相信好多人都聽過佢個大名,八五罷市嘅過江龍仲貼地過香港茶餐廳💛~而係未成為黃店之前,佢一直係台灣淡水勁多人買嘅台式飲品店~就知道有返咁上下質素啦🤍·店員推介之下飲咗兩款飲品。一個熱飲、一個凍飲正🤤·黑糖珍珠鮮奶2.0係多左30%嘅鮮奶,熱辣辣飲暖入心🤤!!黑糖味好香,仲有成40%嘅黑糖,好大方😳不過店員都提左熱飲嘅黑糖珍珠會軟少少🤏🏻,不過冬天來講我又冇乜所謂(凍飲熱飲各一杯就啱啱好🤪)·黑糖珍珠奶昔賣相真係好攪攪,同其他奶昔一樣多咗個山仔🏔咁飲落嚟就冇咗平時焗住食冰嘅問題,奶味亦都好香濃👍🏻。而呢一杯凍飲嘅黑糖珍珠又真係QQ彈牙,整體來講好滿意!😎(如果鍾意凍飲但唔鍾意冰嘅朋友可以叫呢一款,好似抵啲🤔)·台式飲品店選擇多,但係真係高質嘅其實好少,簡單有良心又好飲嘅已經足夠啦🗽~-黑糖珍珠鮮奶2.0|$33黑糖珍珠奶昔|$33-李圓圓 (旺角)旺角旺角道30-36號寶安大廈地下E2號舖-
店員推介之下飲咗兩款飲品。一個熱飲、一個凍飲正🤤
黑糖珍珠鮮奶2.0|$33
黑糖珍珠奶昔|$33
李圓圓 (旺角)
旺角旺角道30-36號寶安大廈地下E2號舖