2024-10-17
❤️《和牛吃到飽火鍋專門店》 - - 天下糧倉牛肉火鍋專門店天氣開始轉涼,又係打邊爐既日子😋😋。今次諗住唔去連鎖火鍋店,試一試呢間係旺角百寶利商業中心狂食牛肉,大家記得book 位,因為我地當日去食都好Full🫠Order 完牛骨湯底之後,店員會送上一大盤牛肉大拼盤🥩🥩!天下糧倉有8款牛肉可以選擇,可以滿足我地食唔同部位既牛肉!分別有澳洲和牛金錢展﹑澳洲M7和牛﹑鮮牛肉﹑牛脷片﹑封門柳﹑安格斯牛肩胛﹑一級肥牛同牛板腱!睇到有咁多款牛肉我都流晒口水!😍😍😍我比較鐘意食係澳洲M7和牛同一級肥牛,因為和牛牛味較重,而肥牛有油脂香,滿足兩種唔同口感。另外一位朋友就鐘意食鮮牛肉同安格斯牛肩胛,鮮牛肉加入沙嗲湯同出前一丁,成功整左一碗沙嗲牛面🍜🍜。安格斯牛肩胛大大塊,放入口好滿足!另外出面仲可以拎唔同種類既食物,例如有丸類﹑響鈴﹑唔同味水餃🥟,大量不同新鮮菜!🥗(我好鍾意食菜)。而麵類都有好多款,包括有辛辣面同出前一丁!!!而飲品都有大量唔同款式,雪糕方面有勁多款唔同既味道!大家記得book 位,因為我地當日去食都好Full,而且CP值高,呢度只係每位$217,抵到爛!!☻味道:7/10☻環境:7/
☻味道:7/10
☻環境:7/10
☻服務:7/10
☻價錢:7.5/10
☻回頭率:70%
☻人均消費:$250
📍 天下糧倉牛肉火鍋專門店(旺角)
旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓501-506號舖