2020-08-16 392 views
《愛上你的味道💋》———————————————-#唇茶 👄今次你推介呢間我成日飲嘅黃色茶飲店,佢最出名就係桃膠,完全係平民燕窩,對女仔護膚養顏好有功效。佢啲飲品都好特別,材料健康養生💪🏻-叫咗兩杯,「月滿桂花」係桂花、茉莉、玫瑰配烏龍底,「紅葉花開」就係玫瑰、山楂、洛神花配荔枝紅茶,兩杯都已經有滿滿嘅桃膠🍑-近排天氣咁熱,行街梗係想飲番杯消暑嘅茶飲,而家完全可以滿足到你,解渴潤喉,甜度非常適中。茶底濃郁甘香,用料份量大方,桃膠口感一流,一路行一路就嚼嚼吓都幾過癮💛-重點係咩,係佢超級抵呀!平時買一杯茶飲,大杯冇$30都走唔甩,但係佢喺Openrice 外賣搞緊自取半價,計返只係$16一杯。去七仔買支嘢飲都冇咗啦~仲唔去試吓?😆-⭐ 參考價錢︰(已折扣)B1 月滿花香(大杯): $16B3 紅葉花開(大杯): $16-🍌抵deal指數:9/10💰人均消費:$16
《愛上你的味道💋》
———————————————-
#唇茶 👄
⭐ 參考價錢︰(已折扣)
B1 月滿花香(大杯): $16
B3 紅葉花開(大杯): $16
🍌抵deal指數:9/10
💰人均消費:$16
2020-08-15
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$16 (Tea)