專屬喜歡吃牛既小魔王而設😈因爲呢間火鍋真係 #牛全部都係牛 😻自問係無牛不歡既未食過616真係好打極有限🤷🏻‍♀️因爲呢度唔單止食普通既火鍋牛肉,更加係專攻刁鑽部位既牛肉‼️全牛拼盤套餐包括一個全牛拼盤,牛骨清湯/牛雜湯底,蔬菜盤,稻庭烏冬,飲品以及醬料,基本上兩個人食都冇問題👫牛盤包羅萬有架~個人有記憶既挽手腩,牛朴肉,牛心頂和牛栢葉都超正👅餐廳仲好貼心寫哂每個部位要煮既時間,務求客人可以食到最好食最岩岩好既牛肉🐄加上佢地獨門既牛肉汁超好味🤤唔單止全牛盤,佢地仲有提供限量既特別部位牛肉🤤兩個人限購一碟🤓我就叫左封門柳,係牛牛控制橫膈膜嘅肌肉,每隻牛只有兩塊,所以非常珍貴而且牛味香濃😋每碟都只係$48,抵到爆炸💥💥💥最後來一碟皮薄餡靚既牛肉餃子,好飽啊親💓💓💓💓
全牛拼盤

封門柳
牛肉餃子

最後來一碟皮薄餡靚既牛肉餃子,好飽啊親💓💓💓💓
全牛拼盤
封門柳