2022-06-20
🔸Yakitori Platter 備長炭串燒拼盤定食 $160。雞軟骨。紫薯。牛舌。雞翼。豚肉腸。豚腩個set包咗6款唔同串燒好抵食呀!唔洗諗叫咩又款款都可以試下,推介!🔸M5 Wagyu 100g 備長炭和牛定食 $260一上碟就聞到好香炭香味,和牛卷得岩岩好medium,牛味濃肉質口感亦都岩岩好。Set碗咗沙律,味噌湯,白飯/湯烏冬🔸沙律沙律汁係柚子醋汁,非常開胃!🔸味噌湯味噌唔會太咸,味道岩岩好。🔸Rainbow Roll 彩虹卷 $398雜錦壽司卷物,裡面有三文魚、吞拿魚、帶子,上面仲有好多三文魚子,咬落去口感好豐富好正!!🔸White Peach Calpis Soda 白桃可爾必思梳打 $58叫咗少甜,甜度ok!淡淡白桃味,岩曬夏天飲🔸Fresh Shiso and Lemon Soda 紫蘇檸檬梳打$88呢個soda叫咗走甜,紫蘇同青檸檸檬原來都好夾,好fresh!整體來講食物質素都幾好,而且環境好舒服!我哋坐喺半戶外嘅位都唔會覺得太熱~
。雞軟骨。紫薯。牛舌。雞翼。豚肉腸。豚腩
🔸M5 Wagyu 100g 備長炭和牛定食 $260
Set碗咗沙律,味噌湯,白飯/湯烏冬
🔸沙律
沙律汁係柚子醋汁,非常開胃!
🔸味噌湯
味噌唔會太咸,味道岩岩好。
🔸Rainbow Roll 彩虹卷 $398
叫咗少甜,甜度ok!淡淡白桃味,岩曬夏天飲