估唔到大角咀都有咁多好味嘅店舖,有啲黃店仲開到凌晨添😗💛·今次介紹嘅呢一間餃子店其實唔係專食餃子㗎,反而仲有啲街頭小食、粥品、撚手小菜。我哋果次食正餐唔夠飽就去咗食宵夜,叫咗個辣酒煮東風螺、煎釀三寶🥳·雖然叫得好少嘢食,但足以證明佢嘅質素~辣酒煮東風螺估唔到咁有鑊氣,好似大排檔嘅小炒咁!!份量都算好多下—有成廿幾三十隻😎其實呢個配搭就真係冇得輸,啲東風螺索晒辣汁再有超多蒜蓉之後好鬼惹味🤤係差碗飯咋🍚·至於個煎釀三寶估唔到咁大舊,點埋啲任落嘅甜豉油食,終於飽肚返少少啦(我係大食怪)·當日好多人都去食宵夜,其實反而再想食佢哋嘅蒜蓉雞翼尖、生滾粥,希望佢生意興隆啦😗💛-辣酒煮東風螺|$60煎釀茄子青椒|$10-餃子店大角咀道157號地下-
估唔到大角咀都有咁多好味嘅店舖,有啲黃店仲開到凌晨添😗💛

煎釀茄子青椒

辣酒煮東風螺|$60
煎釀茄子青椒|$10
餃子店
大角咀道157號地下
$40 (Last Night Supper)
煎釀茄子青椒
  • 辣酒東風螺