「近水樓台先得月」台式糖水已經紅到入紅磡了😍最近發現我之前食既紅磡新開台式糖水被報導後,紅了,日日大排長龍!平時要出外面先食到咁完整的「綜合仙草凍」((凍)❣️👉🏻煙韌控緊係要試下佢芋圓‧地瓜圓😘😘👍🏻😈一碗有齊芋圓、地瓜圓、薏米、綠豆、紅豆、珍珠、仙草and 西米‼️底部材料爆多老闆會最後淋上黑糖水,再加小小冰!👉🏻芋圓非煙韌果隻,而係好厚粉同實,感覺有點未熟透,有別於康瑞果種煙韌彈牙的口感,不是人人喜歡👎🏻👎🏻👎🏻👉🏻配料比主角搶鏡,個底仙草、薏米紅豆果d 好食,口感豐富👍🏻個底本來的配料已有甜味,再加埋黑糖水過了,建議可以小甜或走糖水🙈🙈🙈------💰$25‼️咁既價位又食得過既👍🏻👍🏻會為個底encore,已食左3次!下次就要等紅過了先啦!注意⚠️外賣及立食,不設堂食!位於紅磡觀音廟對面‼️
「近水樓台先得月」台式糖水已經紅到入紅磡了😍

平時要出外面先食到咁完整的「綜合仙草凍」((凍)❣️
👉🏻煙韌控緊係要試下佢芋圓‧地瓜圓😘😘
綜合仙草凍

老闆會最後淋上黑糖水,再加小小冰!
------
💰$25‼️
下次就要等紅過了先啦!

注意⚠️外賣及立食,不設堂食!
位於紅磡觀音廟對面‼️
2017-09-25
TakeAway
$25 (Tea)
綜合仙草凍
  • 「綜合仙草凍」