番工咁辛苦🥹收工梗係要同朋友飲杯野傾下計啦😚最近就去左位於佐敦既一間日式串燒屋🇯🇵座位唔多只有十幾個位左右,暖黃燈光配上日式燈籠同酒,好有去左日本居酒屋既感覺👍🏻今次黎同朋友叫左個串燒套餐,包左生啤同串燒都幾抵食🍡_串燒COMBO包左2杯ORION生啤,大大杯幾香麥味,有助解膩🍻串燒類 (7選5)▪️鹽燒牛粒串牛粒一口一啖有咬口,食既時候亦帶牛味,用左鹽燒已經好正▫️鹿兒島牛粒京葱串小編最愛❤️牛粒燒到剛剛好,配埋清甜京葱好滋味👍🏻▪️蜜糖雞中翼除左蜜糖仲可以揀鹽燒,雞中翼幾大隻,蜜糖令雞皮帶焦香,雞肉都好Juicy🥰▫️鮮嫩雞肉串雞肉串同佢既名一樣入口好嫩滑,輕輕調味後已經好香口,餸酒一流▪️串燒豬頸肉豬頸肉燒到外皮香脆😋食落去爽口惹味另外仲有串燒雞皮同煙肉荔枝卷揀,下次有機會試埋其他散叫串燒先

_

串燒類 (7選5)

▪️鹽燒牛粒串
牛粒一口一啖有咬口,食既時候亦帶牛味,用左鹽燒已經好正

▫️鹿兒島牛粒京葱串
小編最愛❤️牛粒燒到剛剛好,配埋清甜京葱好滋味👍🏻

▪️蜜糖雞中翼

▫️鮮嫩雞肉串