一直都好鍾意去呢到食小菜,性價比超高得來又好好食(仲要唔會死落調味/ 油膩感覺)❣️餐廳比較多人去,所以記得要book位❣️可以舒舒服服體驗大排檔,價錢又合理都幾難得(如果我住附近,一定成日去)❣️店員服務好好,安排座位同食物都好快手🐷楚撚記原隻脆皮炸豬手$159(推介)- 最最最難忘係招牌菜豬手,外層勁脆皮crunchy,豬肉嫩香juicy,鹹度適中,仲保留了本身嘅筋位,食落去更有口感!真係好耐無食到咁出色嘅豬手🦐燕麥金沙蝦球$113- 彈口蝦球沾滿鹹蛋黃,雖然邪惡但勁香口🤤🤤🤤撈埋粒粒燕麥口感更好🌟干煸四季豆$75- 比我想像中份量多,大大碟好抵!食落去有鑊氣同幾辣,刺激味蕾(怕辣嘅記得叫少辣!)雖然碗飯都幾大碗,但因為d 餸好味道嘅關係,食多左飯🤭

❣️餐廳比較多人去,所以記得要book位
❣️店員服務好好,安排座位同食物都好快手

🐷楚撚記原隻脆皮炸豬手$159(推介)

🦐燕麥金沙蝦球$113
燕麥金沙蝦球

🌟干煸四季豆$75

雖然碗飯都幾大碗,但因為d 餸好味道嘅關係,食多左飯🤭

燕麥金沙蝦球