2023-02-10
出街食海鮮好多時真係海鮮價🦞,埋單貴到嚇親!最近比我係元朗發掘到一間高質中菜廳,店內裝修有格調、係大廳中間有巨型海鮮魚缸🐟,海鮮即叫即撈,確保新鮮!晚市Menu提供多款不同套餐任選,包括海鮮都係同一個價錢,價格親民非常抵食👍🏻今次我叫咗2️⃣個套餐,分別係晚市組合A + 晚市組合B晚市組合A:$228🧄金蒜銀絲蒸鮮元貝大量蒜蓉鋪滿面,粉絲非常入味,元貝大粒鮮甜,蒸得剛剛好保留新鮮味道🌱上湯瑤柱浸豆苗超多瑤柱!豆苗份量都好多,新鮮爽口,上湯口味唔會太鹹,清清地健康d晚市組合B:$338🦀黑胡椒焗肉蟹(2隻)身為「蟹后」見到套餐有蟹點可能唔叫呢?平時食開薑蔥炒蟹,餐牌有得揀黑胡椒焗蟹就試下,上枱好驚喜,賣相好靚,廚師好有心已經將蟹鉗敲開方便客人食。香口黑胡椒真係超惹味!加上肉蟹啖啖肉超滿足!🐤即燒脆皮文昌雞即叫即燒,真係做到脆皮口感!外皮爽脆雞肉嫩滑,鍾意食雞肉嘅朋友仔真係要試試最後贈送是日糖水,今晚係芋頭椰汁西米露,綿密芋頭蓉+香濃椰汁,食完甜品就真係好飽la!全晚滿足哂!御名園📍地址:元朗鳳琴街15-21號鴻運中心地下A1,3-10及69-70號舖
今次我叫咗2️⃣個套餐,分別係晚市組合A + 晚市組合B
晚市組合A:$228
🧄金蒜銀絲蒸鮮元貝
🌱上湯瑤柱浸豆苗
晚市組合B:$338
🦀黑胡椒焗肉蟹(2隻)
🐤即燒脆皮文昌雞
御名園