2023-08-07
Tea WG成個Package好吸引,飲完都唔想掉🤭仲附有啡糖木棒,可以按自己喜好加糖~除咗包裝靚,Tea WG嘅茶出咗名好飲茶葉靚,有好多選擇俾你試,唔知點揀,可以問吓店員嘅意見~個人覺得純茶凍飲無熱飲嘅層次咁多,如果想認真飲嘅話建議飲熱茶🫶🏻有唔同嘅茶葉之餘,你仲可以揀花香、果香、甜品香定係原茶味,我就鍾意帶果香,所以揀咗黑茶The Bellini,係Peach嘅甜香~另外都好推介綠茶嘅蝴蝶夫人,鍾意水果味嘅一定啱飲👍🏻另一杯係原黑茶Nuwara Eliya,茶味濃郁,店員話呢一隻都好多人揀~價錢方面係$45杯,都幾大杯,我覺得性價比都幾好!佢仲有一個套餐係6個Macaroon配一杯茶多幾抵食,呢個配搭一流!⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯味道: 9/10服務: 8/10環境: 9/10打卡: 9/10CP值: 8/10推介值:9/10⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
味道: 9/10
服務: 8/10