🔥極上牛小排海鮮放題 $378/位🔸好似好耐無食過燒肉咁,就去發掘下啲未食過嘅場😋~今次去咗間都幾多好評嘅日式燒肉放題,揀咗第二貴嘅套餐,性價比係唔錯😍🔸數過下,呢個餐牛肉都有十一款,豬肉有八款,雞肉五款,海鮮七款,然後有好多熟食同小食揀,真係無可能食得晒🤣我開頭先整個鏗魚湯,然後我會推介大家牛肉主攻牛小排,牛頸脊同封門柳😋牛小排唔洗講啦夠油香,牛頸脊爽嫩軟滑,封門柳就牛味極為濃郁👍🏻🔸豬肉最特別係有泡菜豚角燒,味道層次特別啲👍🏻雞肉就推介雞腎,呢度啲雞腎無咩怪味,口感完美😋🔸海鮮幾有驚喜在於佢直接係蝦仁,唔洗剝殼,仲要夠嫰夠鮮甜😎墨魚片一樣係大愛,食咗幾Round😝🔸甜品選擇都幾多,同埋最後一人一杯Movenpick
🔥極上牛小排海鮮放題 $378/位

🔸甜品選擇都幾多,同埋最後一人一杯Movenpick