餐廳環境幾chill 就咁睇都幾有古堡嘅感覺🏰室內裝潢成個歐式酒館🍷牆身同檯凳都採用红褐色為主調 加上高樓底,成功營造出復古奢華感✨無得去旅行係到打卡扮歐遊都未嘗不可😙。餐廳外面亦有設置室外用餐位置,享受陽光與美食無難度🤣☀️值得讚下嘅係餐廳職員相當友善 服務幾好👍🏻。🌟 法式青口鍋 ($168)青口鮮美 份量俾得幾足 夠曬兩個人食😋忌廉汁調得好濃郁,裡面仲加咗洋蔥、車厘茄、胡椒等等黎調味。薯條粗身有咬口而且係新鮮炸起🍟熱辣辣好脆口!🌟 西班牙黑毛豬肉眼配薯蓉 ($268)肉質嫩口而且煮得夠入味 切得好輕鬆🥰肉眼肥瘦比例啱啱好。薯蓉好creamy綿密 裡面仲會咬到少少薯仔粒🥔食落唔會太單調。🌟 Strawberry Smoothes ($60) / Orange Juice ($42)沙冰飲得出係用新鮮士多啤梨整🍓甜度啱啱好👍🏻*另收加一服務費味道:🌕🌕🌕🌕🌗環境:🌕🌕🌕🌕🌗價錢:🌕🌕🌕🌕🌑

🌟 法式青口鍋 ($168)

🌟 西班牙黑毛豬肉眼配薯蓉 ($268)

沙冰飲得出係用新鮮士多啤梨整🍓甜度啱啱好👍🏻

*另收加一服務費