🍴小食皇• 今次嚟到位於筲箕灣的小食皇😆Bookmark咗好耐 咁難得去到筲箕灣個邊緊係要trytry😋————————————————❶ 無骨炸雞(半份) $31半份大約有四件大大嚿嘅炸雞😆同我地平時食開嘅雞件唔同✨佢其實係去咗骨嘅雞翼!份份都新鮮炸起🙀炸得好香脆而且夠嫩仲保留到肉汁 夠哂juicy😚調味啱啱好唔會過分濃 仲可以自行加辣粉🤣4件真係唔係好夠 好快手就食完🤣價錢都少貴 不過真係幾好食🤪————————————————推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑| 8/10環境指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10服務指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑| 8/10好食指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑| 8/10性價比指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10回訪指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10————————————————🌟歡迎留言話俾我哋知你哋食完嘅𝐟𝐞𝐞𝐝𝐛𝐚𝐜𝐤🥰•🍴 小食皇 (筲箕灣)📍筲箕灣筲箕灣東大街76A號地下2A號舖• #hkfattyexplorer筲箕灣#hkfattyexplorer港式
🍴小食皇

好食指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑| 8/10
性價比指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10
回訪指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10
🌟歡迎留言話俾我哋知你哋食完嘅𝐟𝐞𝐞𝐝𝐛𝐚𝐜𝐤🥰

🍴 小食皇 (筲箕灣)
📍筲箕灣筲箕灣東大街76A號地下2A號舖

#hkfattyexplorer筲箕灣