📍 2DP 尖沙咀厚福街藍馬商業大廈地下食物:🟠50/50 蕃茄自家製水牛芝士薄餅依個pizza 係行脆嘅路線😋好薄 有啲似食緊脆版Taco 自家製水牛芝士非常香 而且唔會太膩 如果覺得太重口味 上面啲菜就可以中和下口味啦評分: 🌕🌕🌕🌕🌖回頭率:🌕🌕🌕🌕🌑🟣蜜瓜牛乳刨冰依個嘅賣相真係100分 影相就啱曬 可能蜜瓜唔係當造 所以上層嘅就唔太甜 主要味度都係喺牛奶冰同煉奶 下層嘅蜜瓜就好甜 食嘅時候要好小心! 一個唔覺意就會雪崩評分: 🌕🌕🌕🌕🌕回頭率:🌕🌕🌕🌕🌕⚪️芒果雪山這是朋友飲的 牛奶冰都唔錯 下面嘅芒果就有啲假甜評分: 🌕🌕🌕🌑🌑回頭率:🌕🌕🌕🌑🌑️⚪️黑芝麻拿鐵超!好!飲!!!!依個真係必叫 雖然依家咁熱 但係我再去都一定嗌依個!黑芝麻味勁濃郁 唔會係芝麻糊結到黐住喉嚨嘅口感 無加咖啡㗎 冇飲開咖啡都可以試吓評分: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕回頭率:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕——————————👭🏻人數:2💵總金額:$350🍽份量:中等⏱到達時間:平日 1800⏳等候時間:10分鐘(好多人等位 最好就卜枱)——————————

📍 2DP

評分: 🌕🌕🌕🌑🌑
回頭率:🌕🌕🌕🌑🌑
芒果雪山

️⚪️黑芝麻拿鐵
超!好!飲!!!!
評分: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕

💵總金額:$350
🍽份量:中等

⏱到達時間:平日 1800
⏳等候時間:10分鐘
(好多人等位 最好就卜枱)
——————————
蕃茄自家製水牛芝士薄餅