Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و【觀塘咖啡店 嘢食一樣掂】今次介紹嘅呢間舖其實唔只係一間普通嘅咖啡店☕️佢仲係一間傢俬舖,兩隻貓嘅屋企。至於食嘢方面,佢唔算太多枱,不過好在都唔使點排隊👨‍👩‍👧‍👦 不過都算full,我哋去到都係得返窗邊位,有好有唔好,好就係影相好似特別靚🤣,唔好就係會曬住,好熱好熱🥵由於我哋去嗰陣已經係晏晝三點,所以無嗌兩份主食。~我是Menu~青醬炒蛋白長通粉沙律 Scramble Egg White Pesto Penne Pasta Salad $95呢份沙律一啲都唔細份🥗雖然食落有少少乾身,不過味道適中,另外仲有脆口嘅松子同芝士碎,口感唔錯。最緊要嘅係,佢隨主菜仲送埋兜意大利黑醋沙律,係健康之選😛藍莓朱古力蛋糕 $32呢度嘅蛋糕除咗Menu有嘅款之外,仲有啲係日日唔同嘅款。而嗰日我哋就嗌咗個充滿莓味🫐嘅蛋糕一試,鬆軟嘅蛋糕配上完美融合嘅藍莓、紅莓等,認真好味。(唔鍾意食雜莓蛋糕嘅(。・ω・。)ノ都覺得ok,因為有朱古力中和吓陣酸味🍫)同埋兩點半後只要加$28就可以飲埋咖啡,真係好抵。~評分~ (5分滿分)環境:🦦🦦🦦🦦食物:🍯🍯🍯🍯服務:🐻🐻🐻總分
Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
【觀塘咖啡店 嘢食一樣掂】

~我是Menu~

藍莓朱古力蛋糕 $32

~評分~ (5分滿分)
環境:🦦🦦🦦🦦
食物:🍯🍯🍯🍯
服務:🐻🐻🐻
總分:💛💛💛💛

٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و:食完嘢喺店入面周圍行下都幾正,嗰日我哋仲要見到貓貓店長阿廿一添🐱
(。・ω・。)ノ:我其實想試佢個tiramisu,不過賣哂🥲

地址:
廿一由八 (觀塘)
觀塘鴻圖道59號鵬光大廈11樓
Type of Meal