2024-07-09
【麥當勞新推咖啡——厚椰奶鐵🥥】呢杯原價係$34😂好老實 如果唔係9.9絕對唔會試🙈溫馨提示🔔:呢個係App試飲價 大家想飲記得download app‼️【厚椰奶鐵】$9.9凍飲賣相唔錯 分層做得幾靚 帶返屋企都仲係漸變🔥飲之前攪一攪就撈混左 幾好!✨味道方面 過甜 飲得出落左糖漿〰️都落得幾重手 屋企人平時珍奶叫全糖都覺得太甜🙈老實講 陣味combine得幾好 都算有好厚好重既椰奶味 不過有少少香精味 入口都叫絲滑 但咖啡味唔夠濃郁!🌟如果想買黎試試 建議叫返少甜!同埋唔好expect佢係一杯咖啡 當係飲品飲會更好~整體黎講可以試一次 但唔會試第二次😆😋:6.5/10性價比:8/10回頭指數:6/10 📍麥當勞遍佈香港十八區🇭🇰#M記 #麥當勞 #厚椰奶鐵 #chillvibes #好味 #香港美食 #香港必食 #遊客推薦 #香港打卡 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港十八區 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodlover #foodiehk #852food #hongkongfoodie #foodhk #hongkong
呢杯原價係$34😂好老實 如果唔係9.9絕對唔會試🙈
【厚椰奶鐵】$9.9