想食哩間好耐 但係之前去既時候次次都好多人🥺早排就同兩個飯桶一齊去食💕🐷🐷🐷由於哩到既湯同飯都係任叫唔嬲所以好適合帶啲黑洞胃黎食ƪ(˘⌣˘)ʃ~~~~~~~~~~~~~~~💭火炙狂牛丼🔥🐄 $105▪️🍞:係魚生飯同佢之間我糾結左好耐要揀咩(*´-`) 最後都係揀哩個因為個賣相好吸引(๑˃̵ᴗ˂̵)同埋男朋友食魚生飯可以偷幾塊黎食~佢個賣相同menu既一樣~唔錯唔錯😚唔知有無人同我一樣見到隻溫泉蛋就好興奮😆因為用佢黎撈飯簡直係絕配🍚✨啲牛既份量都好多 可能係預咗你會添飯🤣啲牛肉都燒得好濃味好餸飯🐄 但係對於一個食牛食得勁生既人(最鍾意唔食有好多血既牛´ཀ`)黎講可能就會覺得熟左啲啲~不過整體來講係既好食💕

想食哩間好耐 但係之前去既時候次次都好多人🥺
早排就同兩個飯桶一齊去食💕🐷🐷🐷
由於哩到既湯同飯都係任叫唔嬲
所以好適合帶啲黑洞胃黎食ƪ(˘⌣˘)ʃ

~~~~~~~~~~~~~~~
💭火炙狂牛丼🔥🐄 $105
  • 火炙狂牛丼