早前同👦🏻去咗一間喺尖沙咀嘅台灣精釀啤酒🍻咁啱見到有半價優惠‼️加上👧🏻都好耐冇飲🍺.. 想滿足吓心癮😝所以就二話不說去試試🥰🥰結果係有驚喜‼️唔會因為半價而令質素下降❤️店內嘅裝潢都好有🇼🇸工業風,感覺真係好似去咗轉台灣啊😍————————————————————————🍻 山霧 Mountain Mist (7.2%) (500ml) $108🍻 愛你一萬年 Love Beer Forever (7.5%) (500ml) $108 👦🏻👧🏻分別都試咗唔同口味嘅🍻,但當中都有個共通點‼️就係都會偏果汁感🍊唔會太苦☺️👧🏻叫咗山霧 - 含有荔枝同百香果,都係相對易入口嘅fruity味道💗不過後勁有回甘⋯如果唔太喜歡依種感覺嘅朋友⋯我推薦你飲以下依隻😀👦🏻聽個名都覺得勁😆係一款含有香水百合、餅乾、乳酸、芒果、椰子同荔枝口味嘅🍺,依款嘅果汁感相對山霧會更強烈,而且唔會有甘苦嘅後勁,只想要滿滿果汁感,依個✅✅•🐷掌門脆皮啤酒豬手 $198👧🏻拼盤賣相豐富,有埋薯格同青瓜🥒豬手份量亦唔少👍🏼講返味道,🐷豬手雖然唔係太食到啤酒味,不過口感要讚讚👍🏼皮脆肉嫩,唔會咬唔開😉薯格新鮮炸,夠脆❕伴碟青瓜🥒唔太酸

早前同👦🏻去咗一間喺尖沙咀嘅台灣精釀啤酒🍻
咁啱見到有半價優惠‼️
結果係有驚喜‼️唔會因為半價而令質素下降❤️
店內嘅裝潢都好有🇼🇸工業風,感覺真係好似去咗轉台灣啊😍
————————————————————————

🐷掌門脆皮啤酒豬手 $198
👧🏻拼盤賣相豐富,有埋薯格同青瓜🥒豬手份量亦唔少👍🏼講返味道,🐷豬手雖然唔係太食到啤酒味,不過口感要讚讚👍🏼皮脆肉嫩,唔會咬唔開😉薯格新鮮炸,夠脆❕伴碟青瓜🥒唔太酸,nice👍🏼

🧅啤酒洋蔥圈 $50
👦🏻洋蔥圈即叫即炸🤤黎到嘅時候仲出緊煙🤪炸皮完全唔厚😋再哂香口夠哂脆🤓即使我地留到最後先食都依然唔韌😋絕對推介‼️

🥩美國安格斯牛小排 (5pcs) $88
👦🏻睇menu見一塊感覺成隻手板咁長諗試佢🤨點知佢一黎到😟waaa得食指咁長🥲諗住應該好食啦🤓牛味一般😬唔韌唔鞋嘅🙂不過再夾埋佢上面嘅炸蒜片即刻變苦😕真心唔推介而且都唔平☹️

🍕掌門薄餅 $82
👧🏻食完第一感覺,我就係要依啲‼️其實我真係唔太喜歡食啲勁厚嘅🍕...尤其係好似麵包嘅質地⋯不了❌但依個🍕嘅皮真係脆到牙仔掂到都碎🤣(講笑)而且有Parma ham咸香襯托下令蕃茄味更突出👍🏼

炸豆腐 $40
👦🏻豆腐外脆內嫩🤩外皮炸到黃金色而且冇變形🤓一咬落去竟然仲有汁😱平時嗰啲炸豆腐一定係入面乾淨淨🤯但係依個依然保持有水分😋豆腐一啲都唔乾仲幾嫩幾彈😚

🐂燒牛舌 (2pcs) $58
👧🏻我係一個牛舌怪👻其中一個願望就係食盡周圍嘅牛舌👅!我唔係要同啲🐂打茄輪💋只係好鬼鐘意食😂依度嘅牛舌的的骰骰😆咬落勁爽口!牛味都出,熱辣辣十分jenggg👍🏼

📍尖沙咀金巴利道64-66A順輝大廈1號舖
🕗1500 - 0200 (Mon - Sun)
Type of Meal
Dinner