2021-03-01
呢間印度餐廳比我嘅感覺係好光鮮,同重慶大廈嘅好唔同,而且座位好寬闊,同朋友黎食晚飯都係不錯嘅選擇!·🫓Masala Cheese Dosa (HKD 70)超推介的芝士Dosa!真係好好味,Dosa中間夾住熱騰騰的薯泥同芝士,質感係好薄脆,好驚喜🤤·🥘Bhindi Aloo Mirch Masala (HKD 75)馬薩拉就好似印度嘅咖哩咁,由於店鋪以素食為主,所以採用左秋葵、青椒同薯仔特製而成,所以有別於平時食開嘅橙紅色。味道很有風味!·🫓Garlic Naan (HKD 60)特登嗌左個naan黎配馬薩拉食😋厚度適中,有香濃嘅蒜味,很香口!·🫔Punjabi Samosa (HKD 70)咖哩角咬落外脆內軟,餡料用左薯仔、青豆等等再加上多種香料調味,食到中間仲帶點辣味👍🏼整體味道很好!好有衝動試哂佢餐牌上嘅食物🤤
·🫓Masala Cheese Dosa (HKD 70)
·🫓Garlic Naan (HKD 60)
·🫔Punjabi Samosa (HKD 70)
整體味道很好!好有衝動試哂佢餐牌上嘅食物🤤