✨ 今日和老公在Office附近的Intervals Farmacy享用了一頓美味的午餐,真心推介這間南區最好食的pizza店!✨🍽️ Lunch Set:$138起,包一款Starter和一款Main。我點了沙律和炭燒雞排 ($138),香草醬汁配上西蘭花苗、薯蓉和牛至,味道非常豐富。雞排外皮香脆,內裡多汁,配上香草醬汁,味道層次分明,令人回味無窮。老公則選了蘑菇忌廉湯和Marherita Para Ham Pizza ($178),湯香濃幼滑,蘑菇味道濃郁,口感絲滑。Pizza即叫即做,餅底煙靭,加上自家製蕃茄醬和芝士,滿滿的toppings,真係好好食!🍕🍷 飲品:飲品需要另加錢,Regular coffee / tea要加$25,Flat White要加$30。我們選了紅酒和白酒,竟然有侍酒師服務,整個體驗double up!白酒來自智利的Chardonnay,清新爽口,帶有淡淡的果香,非常適合配搭沙律和雞排。紅酒則是法國的Pinot Noir,口感柔順,帶有豐富的莓果香氣,與Pizza的濃郁味道相得益彰,驚喜連連!💰 雖然Lunch time人均$230算係偏貴,但當拍拖慢慢c

💰 雖然Lunch time人均$230算係偏貴,但當拍拖慢慢chill又好唔錯~ 食飽飽又努力返工做野~ 💪

📍 Intervals Farmacy:南區必試餐廳,無論是食物質素還是服務都一流,絕對值得一試!👍
2024-08-23
$230 (Lunch)