平時同朋友或者男朋友出街食飯都會比較少去酒樓~ 不過最近見到呢間喺天后嘅酒樓性價比超高所以就同男朋友去試吓!而且食物質素都唔錯٩(ˊᗜˋ*)و 真心好抵食!!♡京式片皮鴨 HKD$98 半隻 / $158 一隻呢個價錢甚至平過返深圳食片皮鴨!😳 呢個價錢我覺得性價比好高~ 片皮鴨肥瘦適中 餅皮都做得唔錯!♡游水沙巴龍躉 HKD$108約1斤 估唔到沙巴龍躉都咁抵食!都算幾大條 同埋好新鮮😚 蒸得啱啱好 好好食😋♡海皇燉冬瓜盅 HKD108冬瓜盅好大個同埋都幾鮮甜~我哋兩個人每人都飲咗好多碗🤣 而且仲好足料!♡勝瓜蒜蓉粉絲蒸帶子 HKD$108有好多蒜蓉同埋粉絲! 啲粉絲sok晒啲汁好入味🥰 而且帶子都幾大粒~~♡蝦球芝士炒蛋白 HKD108有少少似賽螃蟹嘅感覺🤍 配埋大大粒嘅蝦球都幾好食~總結係真心性價比好高 而且職員服務態度都好好👍 嗰晚仲有番薯糖水送添(◍•ᴗ•◍)

♡京式片皮鴨 HKD$98 半隻 / $158 一隻

海皇燉冬瓜盅

♡勝瓜蒜蓉粉絲蒸帶子 HKD$108
勝瓜蒜蓉粉絲蒸帶子

♡蝦球芝士炒蛋白 HKD108
有少少似賽螃蟹嘅感覺🤍 配埋大大粒嘅蝦球都幾好食~

京式片皮鴨
游水沙巴龍躉