2023-08-02
銅鑼灣登龍街出名多拉麵店!🍜 最近同男朋友去咗登龍街嘅豚王去試吓😛 好彩下午茶時段唔係好多人 唔使排隊😆 個人好鍾意豚王拉麵嘅質地❤️♡豚王 HKD92 溏心日本蛋+HKD19 一隻豚骨湯底非常濃厚 每日新鮮熬製十幾小時果然係唔同啲🤤 拉麵好高自由度 可以自行挑選湯嘅濃度 麵嘅軟硬度 亦可以揀腩肉或者肩肉等等 加埋溏心日本蛋埋拉麵食一流~~ 超好食❣️♡期間限定拉麵 HKD110 (七月黑松露王)豚王每個月都有唔同嘅期間限定拉麵 !我七月尾去嘅時候係黑松露王🖤 濃厚嘅豚骨湯入面加入咗佢哋自家調配嘅松露醬油 同埋意大利黑松露醬 好香黑松露味 質感幼滑細緻 啖啖珍貴嘅味道😋 *而家八月期間限定拉麵係德島王*♡豚王餃子王 HKD42餃子皮薄餡靚 而且仲好juicy✨即叫即整煎得啱啱好🥰💕 總共有五隻😛♡富士山柚子汽水 HKD30柚子汽水真係好香柚子味!而且賣相仲好靚😝🗻
♡豚王 HKD92 溏心日本蛋+HKD19 一隻
♡期間限定拉麵 HKD110 (七月黑松露王)
豚王每個月都有唔同嘅期間限定拉麵 !
♡豚王餃子王 HKD42
♡富士山柚子汽水 HKD30