2009-04-17 9 views
2009-04-16 返呢份工以嚟都係一個人食晏(因為工作崗位當值問題),有時冇帶飯都會出嚟食!但係眾多選擇當中,我最鍾意最常去都係呢度!我食晏時間比較早,唔需要點等位,呢度環境夠靜,足以一個人食足一個鐘都唔會好似好趕,好唔舒服似的。不過尋日一嚟就令我呆了..一開門,無論ORDER 枱還是迴轉位都好多人,招呼我入座經理仲在我旁快快介紹今日有$5 三文魚手卷!或許因為$3一件三文魚壽司熱潮再次重現,但從來都未見過好似呢日咁多人!!$3 三文魚壽司 長長三文魚包住細細飯團-食多多都唔怕,因為唔會俾人感覺食飯已經飽而食唔到其他嘢 $5 是日推介$5 三文魚手卷~唔會因為做減價而求其整完就算,足料又好味,難怪見到師傅做到冇停過手啦....偶然想氹自己開心都會叫埋 帶子壽司同海膽軍艦壽司:因為呢度啲海膽軍艦真係好足料,口感令人好滿足;帶子鮮味可以唔落芥末同豉油都一樣咁好味!!

偶然想氹自己開心都會叫埋 帶子壽司同海膽軍艦壽司
因為呢度啲海膽軍艦真係好足料,口感令人好滿足;
帶子鮮味可以唔落芥末同豉油都一樣咁好味!!

2009-04-16
$60 (Lunch)
  • $3 三文魚壽司、帶子壽司、海膽軍艦壽司