2023-06-10
今日嚟咗嘅午市放題喺校長燒肉日韓料理實在太豐富啦🫶🏻只係一個價錢,就可以食到燒烤🔥、火鍋🍲同刺身🍣自助餐,好滿足🫶🏻💕💕燒肉區,款式真係幾多😆😆有豬🐷、牛🐮、雞🐔、魚🐟、丸🍢等等基本款式都有嚟,仲有啲特別嘅菜式,例如我最中意嘅韓式雞軟骨同豚肉片🔎🔎韓式雞軟骨🐔唔太辣,肉質滑嫩👍🤤豚肉片🐷肥瘦相間,入口即化,好juicy😋燒粟米🌽燒到啲粟米甜甜地,加上牛油正到呢👍牛油燒菇🍄菇香味濃郁,加上牛油,好味到冇得頂🤣🤣🤣👍🏽👍🏽刺身方面都有好幾款選擇,三文魚🐟、希靈魚🐟、吞拿魚🐟、赤蝦🦐等等,質素都唔錯🫶🏻🫶🏻火鍋區真係豐富到爆,蔬菜區有好多款式,菜式多樣,新鮮好甜,食嘢又健康✅食肉嘅同時,都要記得留意健康啊🤣🤣🫶🏻甜品方面都有十幾款,特色多多~~我好鍾意椰汁大菜糕🥥同jelly🍮,仲可以自己加花奶🥛椰汁大菜糕🥥椰汁味香,糕身軟滑,好味😍Jelly🍮彈牙口感,加上花奶更香滑😋🌟最吸引嘅莫過於美顏養生花茶區啦🫡😆😆可以自己DIY,自己沖杯茶,好chill,又可以養生,太正啦😝😝😝😝🥳下一次一定會再嚟!👍🍴😋
燒肉區,款式真係幾多😆😆 有豬🐷、牛🐮、雞🐔、魚🐟、丸🍢等等
韓式雞軟骨🐔
唔太辣,肉質滑嫩👍🤤
豚肉片🐷
肥瘦相間,入口即化,好juicy😋
燒粟米🌽
燒到啲粟米甜甜地,加上牛油正到呢👍
牛油燒菇🍄
菇香味濃郁,加上牛油,好味到冇得頂🤣🤣🤣👍🏽👍🏽
甜品方面都有十幾款,特色多多~~
我好鍾意椰汁大菜糕🥥同jelly🍮,仲可以自己加花奶🥛
椰汁大菜糕🥥椰汁味香,糕身軟滑,好味😍
Jelly🍮彈牙口感,加上花奶更香滑😋🌟
下一次一定會再嚟!👍🍴😋