2023-10-23 27 views
放假lunch行過見到元朗有間日餐好似幾特別所以入去食 一入去見到差唔多full場咁制 咁樓面黑衣人(我估係經理掛)指我地埋去一邊座底 好似叫狗咁 我想講d位逼到我以為自己座緊廉航機位 成程都同我屋企人座得勁辛苦 入黎之前我重以為係日餐 睇餐牌點知係中西日 又五香肉丁午餐肉又丼飯 又意粉 裝修又奇怪個格局完全同個餐牌唔夾 入黎諗住係想食下壽司刺身 點知係冇。係完全冇得食 好算!咁唔通走人咩咁唯有硬食啦 好啦 咁叫左兩個意粉 兩個丼飯 野食一黎到賣相係唔差既 但係食落去以為會有驚喜 點知全部係普通料 只可以講係茶記食個肉醬意粉可能重好食 之後個自助吧先好笑 條路又逼 我行出去拎碗湯拎個沙律都好似要行鋼線咁 驚陣間唔小心倒瀉落隔離枱d人到5個人埋單差唔多5舊幾水 我心諗個meau好九唔搭八咁 行過門口俾你呃左入黎 睇餐牌原來係高級茶記 樓得兩個員工 0服務 唔會有下次