2010-05-11
由於母親節個日2個呀哥唔得閒,所以就提前慶祝!由於落街食太多人,又要等得耐位所以二哥就去左PHD買外賣自取,其實今次係第一次食,唔講都唔知開左呢間野,二哥話幾正,所以就試下!講真一句,當然係無pizza hut咁好,不過價錢黎講已經算好好,都算係平靚正架啦!講下d批先,二哥話係厚批,但睇落去我都係覺得係薄批,不過食落去就好過薄批啦,所以當佢係厚,3個批都算唔錯,唯一唔滿意真係個批邊,有d硬硬地,pizza hut厚批邊真係正好多!意粉,雖然我無食,但我二哥個d就話好正,咁都應該唔差ge!小食,炸雞翼拼薯角!首先講個醬,我真係唔知咩黎,可能係燒烤bbq醬啦,但真係好難食囉個醬!炸雞翼幾好,但薯角可能淋左所以無咁好食!結論係!雖然有d地方係俾pizza hut無咁好食,但係價錢就平一半,咁ge價錢我覺得真係好好!
意粉,雖然我無食,但我二哥個d就話好正,咁都應該唔差ge!