2020-12-23 1237 views
其實去過泰歡迎好多次,因為真係好好味,所以今次點都要比個好評幾位泰國人。雖然環境比較舊同衛生情況睇落唔太理想,但佢哋嘅食物真係用大鑊炒,每次都聽到廚房嗰啲火候聲,真係好正。如果食佢哋嘅炒餸,一定唔會後悔,因為真係好香口,而且唔會太油,係真係食到佢嘢食嘅香味,同埋個獻汁。我自己就最鐘意通菜,因為夠爽夠甜,又可以吸晒啲汁。另外就係炒肉碎包生菜,就算唔包生菜淨係餸飯都好夾。佢個冬蔭公唔算話超級辣,但係好正宗,有齊晒冬蔭功要嘅料,例如草菇,所以成個湯會好甜,仲有after taste。當然Pad Thai都好好味啦,不過就真係好飽肚,如果嗌到成枱餸,就難啲食得晒,睇下你幾多個人啦,因為佢啲嘢食都相當多同足料。重點係佢有成3個員工,又有咁多泰菜選擇同咁好味,但價錢一啲都唔貴!應該係話相當之平先啱!