2023-07-20 68 views
香港人最鐘意打邊爐~~夏天都唔例外去完日本之後,總係心思思想食返和牛,於是就係OPENRICE搵左喱間肉浦團火鍋放題,有和牛火鍋放題食。價錢仲唔貴~四百蚊一位有找。入場時係8點幾見到仲有唔少食客,餐廳提供免費飲品,有自家製既茶飲,睇落同飲落味道都似筆者喜歡既一間連鎖火鍋店湯底方面都有唔少選擇,今次我就叫左醉雞湯底,醉雞件係生上既,份量好夠火鍋料方面係自己用手機落單既,基本上叫幾多都會黎幾多,唔存在落多黎少既問題~當日同朋友兩人都非常肚餓,將餐單上每一樣野食都幾乎叫左一次。食物種類太多講唔哂,但我最喜歡M8臂腰肉心﹑封門柳同埋澳洲M5和牛~餐廳將牛肉切得比較薄,落湯即熟,牛肉非常嫩口有牛肉味可以試好多種類都唔覺得膩配料方面亦有好多,客人可以自己出去夾,單係菜款都有十幾種,更加唔少得丸類滿足哂唔同人既胃口總括而言,肉浦團都係抵食,有空可以試一試。
香港人最鐘意打邊爐~~夏天都唔例外

餐廳將牛肉切得比較薄,落湯即熟,牛肉非常嫩口有牛肉味
可以試好多種類都唔覺得膩
滿足哂唔同人既胃口

總括而言,肉浦團都係抵食,有空可以試一試。
2023-06-06