2022-05-14
我今日去咗呢一間叫慢煮工業嘅餐廳食飯,🤬簡直係一個極度令人食得唔舒服嘅經驗,咁我一去我哋一去到屋企人三個啦,咁佢就安排咗一張好細嘅枱俾我哋。明明有張雙枱都唔分配比我地😠之後有客都係坐4個人🫤張枱細到連根本擺三個碟嘅位置都都係啱啱足夠,咁我哋就叫左三個牛排,兩支酒,佢就俾咗三個頭重尾輕嘅酒杯俾我哋,裝左酒。😡咁當個白色衫女店員呢擺低第三碟菜嘅時候呢,就撞到嗰個酒杯。我一手扶住那個酒杯嘅時候,杯酒一野打瀉到周圍都係,淋到我成頭都係,好似沖涼咁。咁之後個白色店員見到竟然一句道歉都冇呢,咁就走咗佢啦。直到第二個黑色衫店員見到先識做,比紙巾我抹。但都係沒道歉,又沒執番啲紙巾,成枱都係。要我地食完,叫佢地執先執番曬🤬至於食物,只可以用平平無其去形容。叫3個16Oz扒,食完得半飽,西冷好多肥膏下,3分1都係膏,要叫多個pizza 頂肚😢我都幾肯定我唔會再黎呢間店,而呢間仲要收服務費,但基本上係無服務可言🥵
都唔分配比我地😠之後有客都係坐4個人🫤