一次過可以食幾個唔同口味嘅精緻蛋糕.誰說蛋糕一定生日食?.今晚食完餐好飽嘅dinner,媽咪突然話想食cake,見時間仲早,屋企附近又有呢一間蛋糕店,我哋就決定過去買嚟一家人一齊分享。.呢間蛋糕店嘅蛋糕外形精美🍰擺放於鐘仔罩中,非常特別。而且款款設計同顏色都好靚,一次過買幾個就可以試多幾個口味.Daddy落街睇完之後揀選咗日本白桃、日本日向夏蜜柑、大甲香芋黑糖麻薯,同埋日本有子柚子.白色嘅外賣盒非常漂亮,有種高級嘅感覺。顏值分get!.味道方面個人最鍾意就係大甲香芋黑糖麻薯,粉紫色特別女神感,中間又有軟糯麻薯,香芋味道也很重。.之後就係日本三劍俠,白桃、日向夏蜜柑同柚子,白桃香甜,蜜柑酸香,柚子就清新,三者各有千秋,各有各嘅美好之處,可以滿足一家人嘅唔同口味。一人一啖,攞住隻叉吉下吉下咁,一齊分享真係好開心。.La Famille (中環)中環港景街1號國際金融中心商場3樓3098B號舖
一次過可以食幾個唔同口味嘅精緻蛋糕
誰說蛋糕一定生日食?
白色嘅外賣盒非常漂亮,有種高級嘅感覺。顏值分get!
La Famille (中環)
中環港景街1號國際金融中心商場3樓3098B號舖