2022-08-06 213 views
餐廳分成兩邊 一邊主打韓式小食 一邊做埋甜品。我哋叫咗二人餐C 同埋加一份炸雞,用木製托盤配上銀色嘅餐具,感覺好整齊得來又好韓系🥰年糕比一般大件軟身,份量好多好飽肚。辣度係香港人啱食嘅口味~魚糕雖然睇落有唔同形狀,不過其實味道都係一樣嘅,最欣賞係佢個湯底😋 識食嘅一定會飲埋湯~炸物款式好多熱辣辣,仲可以好似韓劇咁點炒年糕嘅辣汁食🤪特別欣賞魷魚同埋紫菜卷~炸雞係另外加錢買嘅,可惜個炸皮有啲太厚,下次就唔會特別加錢叫啦🫢食完正餐位都唔使轉,就去後面叫埋甜品。韓式雪冰係用牛奶冰做底,溶晒之後都唔會水聊聊,係真係牛奶黎㗎! 哈密瓜配牛奶嘅配搭都相當清新,好適合夏天既甜品🍧
餐廳分成兩邊 一邊主打韓式小食 一邊做埋甜品