2019-07-28 492 views
第一次嚟呢間食,水準就真係非常之一般啊!記住落完單之後,當員工俾番張單俾你,自己記住睇多次,因為佢哋極有機會入漏單,到時自己等咗好耐都未有得食。成餐飯最正常就係個咖喱漢堡飯,整體來講個咖喱都幾好味,小小辣,唔係嗰種帶甜嘅咖喱,個人就幾鍾意呢款啦。魚生飯就一般啦, 40幾蚊,唔可以要求太多,不過啲飯真係超級少,俾佢個碗呃左。所以,要加多其他嘢食先夠飽。加咗$10陪唐揚炸雞,都OK嘅。又叫咗個綜合刺身,質素一般,好似唔係太夠凍。明太子雞翼都係正常啦。但係我就唔會再幫襯啦,因為食咗咁多嘢都百幾蚊一個人,咁我不如俾多少少錢食好少少好過啦。

2019-07-27
$125 (Dinner)