2023-09-18
青口配白酒忌廉汁無論係味道抑或係青口既新鮮度 都超滿意!!青口肥美 數量都唔少 就連擺盤都好有心思 打卡超推 而味道方面 男朋友讚不絕口 直頭想當果忌廉汁係湯咁 就連洋蔥都好好味!!麵包蘸忌廉汁 有幸福感焗脆皮合桃智利鮮爐魚配芹菜頭蓉及忌廉波菜好滑既鱸魚 放入口既時候真係有種入口即溶既感覺 油脂感豐富我超鐘意食塊脆皮當中既芹菜頭蓉周忌廉波菜 都好好味 好岩我同我男朋友既胃口黑松露野菌意大利飯入口creamy 而黑松露味同野菌味都非常濃 店長推薦我地分三個階段去食 就可以有三個唔同既口感層次 先食意大利飯 第二啖食配火箭菜既意大利飯 第三啖就食芝士配意大利飯!好好味巴伐洛娃蛋白餅第一次食 唔係好知正宗既係點 只係知 呢間餐廳整得好好食!! 男朋友好少食甜品 甚至係抗拒既 但呢知巴伐洛娃蛋白餅 男朋友都係讚不絕口 靠層係酥脆的蛋白餅乾殼而再入就係忌廉同雪糕面頭有唔同既水果 可增加甜品既顏色繽紛度周邊有百香果醬 酸酸甜甜 好fresh成件甜品絕對唔係死甜Sangria Red個人比較少飲紅酒 因為覺得好酸難入口但sangria red水果酒 加左好多新鮮切粒橙 果味香濃 好易入口 二人飲份量
青口配白酒忌廉汁
無論係味道抑或係青口既新鮮度 都超滿意!!
青口肥美 數量都唔少
個人比較少飲紅酒 因為覺得好酸難入口
但sangria red水果酒 加左好多新鮮切粒橙
果味香濃 好易入口
二人飲份量岩岩好
一間用心服務 用心處理食材 到烹調及擺盤 至 menu內容既編排
真係好值得支持
食飯期間有同老闆娘閒談 得知佢地黎緊會更新menu 佢重話會每季都會有改動
食完今餐之後 我已經好期待佢下一季既menu