2023-01-24 223 views
呢一個章魚筒係我食過咁多個以來最鹹嘅一個章魚筒。我諗佢應該係一啲冰凍海鮮,燒汁極度到咸🤮,下次嚟到呢間嘢唔建議食個。炭燒牛舌飯,呢個係全間嘢來講,最好食嘅一個,好食指數,我比90分,食落去嘅時候仲聞到陣陣檀香味,仲有牛舌好軟熟,一啲都唔硬,只係感覺份量有啲少同張圖有啲唔同。但係都值得推薦芝士牛肉飯,份量好少芝士好韌,芝士同牛肉汁嘅比例,完全唔均勻,我可以講大快活嘅嘢味程度,仲高過呢一碗飯。性價比十分之低。天婦羅🍤,作為頭盤嚟講嘅天婦羅,都算係幾好食😋,海鮮係新鮮同好食,而家係一個新鮮嘅海蝦,同埋新鮮嘅帶子,食落去嘅時候,仲有汁流出嚟,推薦指數90%最後我哋仲叫多咗兩吋串燒分別就係一口牛同分開斬雞翼,一口牛嘅性價比十分之高,完全唔啱多汁好軟熟,但係相比上雞翼就好細隻同埋極度之乾,同埋好唔抵食,建議下次嚟嘅人可以食一口牛。

之乾,同埋好唔抵食,建議下次嚟嘅人可以食一口牛。
2023-01-24
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch