2019-03-09 1203 views
周圍都去食嘢係我的人生享受之一,朋友是這裡的常客,今次帶我們來到享受這裡的包括環境,食物,美洒,服務,無論任何都是very good👍👍👍👍👍三個女人乜都可以講的密友關係,享受著美酒和美食,享受著環境的舒適,原來三個女人都可以好浪漫😂😂😂😂😂😂😂😂😂————————————————————環境舒適,浪漫氣氛,不會太糟,又可以傾計,心情輕鬆😊呢道既紅酒🍷係任飲,初時我都怕任飲既酒會好差,平日我好怕飲意大利洒,因為對某D酒敏感,但昵個酒味道吳錯,飲完又沒有吳舒服的感覺,這樣,下次再去也不怕了😀用鴨胸做既pizza 。味道夠味又好味,熱辣辣,pizza咬落又夠軟熟,做得確實不錯😋羊架——-好欣賞呢個羊架,肉嫩到不得了,面頭做到六七成熟,入面五成熟,廚師做到羊架鎖住曬肉汁,咬落鮮嫩又夠juice ,確實食過好多地方既羊架,都未有做到呢個質素👍👍👍👍👍海鮮意粉,海鮮不但夠多料,食物又新鮮,味道又適中,意粉咬落軟硬度適中,有口感,🦐大隻又新鮮,魚夠嫩滑,其他配料亦份量不足,好味✌️✌️✌️✌️✌️———————————————————-又坐左一晚,傾坐成晚完美的晚餐🍷✌️🎉
————————————————————
環境舒適,浪漫氣氛,不會太糟,又可以傾計,心情輕鬆😊
———————————————————-
又坐左一晚,傾坐成晚
完美的晚餐🍷✌️🎉