2018-10-23
三寶黃金無得輸我放假首選餐廳都係孖寶,美式坑紋大大條薯條,炸脆卜卜🍟🍟🍟🍟金黃色🍟🍟又唔油膩😋😋🍟🍟食到唔停嘴,越食越好味大大碟食都唔夠喉。老闆我要keep fit不keep fat,但是每次路過你門口我就自然🏃♂️咗入嚟吃🤪🤪你係咪落了迷藥迷到我上了癮 ,由細到大我都係肥仔,所以我好怕油膩食物。不太愛吃油膩食物,點解你可以炸到🍟🍟一些油都無。老闆你咁高手可以搞拈我食你🍟🍟我8通街仔8哂全港9新界,你炸薯條🍟🍟無得輸no1。好食過垃圾大連鎖店9萬倍。老闆你咁好人應該係隔離開間只買薯條 大大隻雞脾🍗🍗 至好味西多士。 我幫你改埋名堂叫做(黃金三宝無得輸)。 請埋我幫手食(仔),幫手推介賣 ,成條街排哂隊🏃♂️🏃♀️🏃♀️🏃♂️🏃♂️搶住吃3寶。吃完之後 中三寶,中3T, 中3Q 。中埋頭獎黃金屋🍻🍺🍺🍺。