2013-11-28
星期六到西貢閒逛,人少少其實真係幾舒服。可能星期六同多外國人關係,三點半去到都仲有BIG BREAKFAST食,三點半都已經係TEA TIME了吧?BRUNCH都講不上了.....BIG BREAKFAST 份量都幾多,味道正正常常,不過不失。值得一讚既係餐包(烘方包)幾好食,仲跟牛油+果JAM,平時通常淨係跟牛油就算煙火腿蕃茄炒蛋三文治配沙律個麵包好好食,夠鬆軟。整體上呢間野係OK,環境亦都唔錯,但價錢有點偏貴,以上兩樣野話係LUNCH SET,$89但唔包餐飲(?)我都唔明唔包餐飲叫咩做SET呢....可能跟沙律同餐包就已經算SET掛....另外叫咖啡要30蚊杯,埋單差不多3百蚊... (因為叫左3杯咖啡)但值得讚既係咖啡跟熱奶(雖然跟果塊COOKIE好難食)。
三點半都已經係TEA TIME了吧?BRUNCH都講不上了..... BIG BREAKFAST 份量都幾多,味道正正常常,不過不失。
值得一讚既係餐包(烘方包)幾好食,仲跟牛油+果JAM,平時通常淨係跟牛油就算 煙火腿蕃茄炒蛋三文治配沙律
個麵包好好食,夠鬆軟。
整體上呢間野係OK,環境亦都唔錯,
但值得讚既係咖啡跟熱奶(雖然跟果塊COOKIE好難食)。