喺旺角搵食多選擇,今次同朋友嚟食燒肉放題,呢間店可以追加嘅嘢食多達113品,朋友和我都覺得性價比高質素okay,而且餐廳空間感大,上菜效率高點咗無耐就嚟齊曬食物上品牛肩胛放題- 頂級肩脊肉- 牛胸腹- 骨付牛肋肉- 網燒一口牛- 金錢展- 豬頸肉- 蜜糖豚肉腸六宮格拼盤 - 牛頸脊- 牛板腱- 牛舌- 牛小排- 一口牛 牛肋肉無限追加113品選擇- 冷盤- 小食- 野菜- 主食- 醬料- 甜品- 湯- 飲品 > 一埋位坐低店員先上六宮格拼盤比我哋邊燒邊用qr code落order,牛舌幾香脆多汁其他都唔錯。朋友最鍾意食牛,牛板腱肉味濃有𡁻頭、牛小排酥脆味道濃郁、一口牛油脂分佈balanced ,味道幾嫩滑。我亦鍾意食日本白豚梅肉、燒起嚟甘香酥軟。雞脾肉果真啖啖肉又軟又香口。點咗啲小食例如和風醋蕃茄、香甜青酸,溫泉玉子滑捋捋,倒落香蔥胡麻冷烏冬一齊食原來好夾、香嫩滑烏冬一啜入口好好味!甜品有點麻糬同鯛魚燒都唔錯,仲有每人一杯Movenpick雪糕,朱古力味好正!

上品牛肩胛放題
- 頂級肩脊肉