我同阿肥今日嚟到葵廣掃街嘅第三站,仍然係逗留咗喺三樓,無意之中俾我發現呢間台式飲品店應該易咗手,因為佢哋已經改咗名喇,職員亦都唔同哂樣,比起先前嗰間仲好似多咗好幾款選擇咁添!唔洗問阿貴,而家邊個唔賣黑糖珍奶就真係執輸行頭慘過敗家~呢間新店亦唔例外,個名仲加咗「魔鬼」😈喺前面添,叫「魔鬼😈黑糖鮮厚奶」好!!!一於又試下佢!!! 呢間嘅優勝首先在於價錢,$26蚊已經有一杯喇,就算係其他黑糖系列都唔過$30蚊,算做有啲良心,等客人可以慳番幾蚊所以新開店已經有唔小人幫襯喇~點完單之後都唔係等得太耐,幾分鐘我就已經有得飲第二樣優勝嘅地方就係佢已經標明咗係用日本北海道特選3.6牛乳沖製,所以飲落奶香充足,值得一讚只係略嫌黑糖味唔夠重,所以就會覺得冇乜甜味,反而珍珠口感又出乎意料地好,煙煙韌韌一啲都唔硬,煮得唔錯喎

2018-09-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$26 (Tea)