2018-12-14
💁🏻♀️Oasis Cafe & Party House (旺角)🍴-大同reu到呢間樓上cafe吹水,座落系住宅大廈入面,有好多旅客住呢到,等𨋢等左一段時間先上到去。🤦🏻♀️入到去,環境都幾闊落,亦算靜,坐落幾舒服,🙆🏻♀️老闆好熱情問我地食咩,好friendly.呢間cafe冇set meal叫,所以我地每人叫左一樣野食😀-日式饅魚炒飯🍛($80)上菜幾慢,等到肚餓都未有野食,個飯係蛋包飯,炒得幾惹味,饅魚都幾香,但份量個人覺得可以多啲😅呢個飯lunch set只係$55,夜晚來食貴左勁多😵😵😭之後仲叫左個藍莓果🍓花茶($55)味道還可,但樓上cafe啲野飲真係有啲唔抵😢/📍 Oasis Cafe & Party House (旺角)#旺角 亞皆老街83號先施大廈4樓406室#小丸子搵食記 #小丸子旺角-#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #hkfries #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfood #hkfoodstagram #hkfoodporn #樓上cafe
大同reu到呢間樓上cafe吹水,
座落系住宅大廈入面,有好多旅客住呢到,
等𨋢等左一段時間先上到去。🤦🏻♀️
入到去,環境都幾闊落,亦算靜,坐落幾舒服,🙆🏻♀️
老闆好熱情問我地食咩,好friendly.
日式饅魚炒飯🍛($80)
上菜幾慢,等到肚餓都未有野食,
個飯係蛋包飯,炒得幾惹味,饅魚都幾香,
但份量個人覺得可以多啲😅
呢個飯lunch set只係$55,夜晚來食貴左勁多😵😵😭
之後仲叫左個藍莓果🍓花茶($55)
味道還可,但樓上cafe啲野飲真係有啲唔抵😢
#旺角 亞皆老街83號先施大廈4樓406室
#小丸子搵食記