杏仁fans唔好錯過,唔係杏仁fans都更加唔可以錯過!!!有一段時間冇搵到咁好食既甜品店❤️好buy鋪頭理念主要利用果糖,天然健康,材料大部分即日準備,杏仁每日新鮮磨起👍🏻雖日當晚8點幾去到門外樓梯已經排哂長龍,不過就算熱住等都覺得值得既!椰皇桃膠燉雙皮奶 $67超多桃膠好足料啊🤩🤩椰皇同奶味都好濃郁但又冇搶左對方味,甜度perfect💯雙皮奶口感好滑,食一個真係唔係好夠喉🥹泰國金標龍眼爽冰 $55依個龍眼冰估唔到咁正🤩不愧雖然唔係杏甜品都係招牌之一🌟完全好似食緊龍眼刨冰咁,味道自然清甜,連埋椰果水晶珠食直程好似咬緊果肉咁🤤呂宋芒小丸子杏仁茶吸吸 $55又係一飲覺得好幸福😍太好飲喇!!!杏仁味好香,撞埋新鮮芒果汁好夾,可能係咁都令同行本身唔好杏仁既朋友都接受到👍🏻最底仲有好多小丸子加多重口感,煙韌QQ

椰皇桃膠燉雙皮奶 $67
椰皇桃膠燉雙皮奶