2020-06-01 46 views
朋友介紹下,特登黎左深水埗食呢間冰廳,試下佢d小食,今次試左3款。經典芝士煎蛋牛肉漢堡包 ($32)呢個絕對係全間餐廳必食既食物!見到好多人入黎都係叫呢個。真係好食到不得了。個蛋黃漿爆出嚟,完全將個漢堡包昇華, 再配上濃郁芝士,真係好邪惡!😭 但食完一個會仲想食多一個, 有種食上癮嘅感覺!😅榛子醬西多士 ($28)呢個都係餐牌入面嘅推介之一,我覺得係幾特别,但我個人都係鍾情傳統既西多。不過西多外皮都好脆,真正做到外脆內軟,加分!👍👍避風塘炸雞髀 ($28)炸雞髀來講超級高質,配上避風塘味帶一點辣,好正! 個皮炸得非常脆, 同時肉汁亦能鎖住,無得頂!😆

經典芝士煎蛋牛肉漢堡包 ($32)

榛子醬西多士 ($28)

避風塘炸雞髀 ($28)