生日原本諗住去PIZZA HUT食,點知裝修緊。。。經過SHAKEY'S,見到佢DPIZZA好似幾多芝士,賣相又幾靚咁,所以一試,點知有點失望。環境都唔太好,因為坐最邊邊位,佢呢間又係OPEN AREA,感覺有D似係街邊食野。。。食物質素只屬OK,但俾喊臉係因為佢既PIZZA實在係無料,無味,唔好食。4個人叫左4碟野。味道其實幾唔錯,所以都幾期待之後既野食。普普通通,叫既時候都預左。都OK既,薯片味道唔錯,係濃左少少,不過個炸蝦就馬馬地,完完全全無蝦味。。。問題所在!!!原本諗住有2款PIZZA食,會好過癮,點知。。。佢黎到,我完全O了嘴,感覺上有75%係維港之家,得25%係喜客至尊。。。食落,先知原來係5:5分,之但係有兩件係完全無料既至尊,叫至尊就係貪佢多料,點知可以淨係得芝士,佢連個TOMATO SAUCE 既味都係無咩,仲有個批係一D都唔脆。。。唔通黎SHAKEY’S PIZZA 淨係食意粉,小食而唔食PIZZA咩。。。
豬肋骨(半份)
味道其實幾唔錯,所以都幾期待之後既野食。
什菌意大利飯
普普通通,叫既時候都預左。
小食拼盤
雙子魔法-喜客至尊MIX維港之家
2011-08-05
$110 (Dinner)
Celebration
Birthday